Dragon-levrek ilişkisi

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında cemil sarihan tarafından paylaşıldı.

1. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Selamlar sevgili arkadaşlarım.Sürekli sitelerde dolaşıyorum,ava çok gidememekten kaynaklanıyor sanırım:)
    Dün Dragon Fly Pop adlı aşağıda linki bulunan sahte gözüme çarptı.Levrekte de işe yararmı acaba,hiç bu tür bir sahte kullanan varmı?sonuç alındımı?

http://www.avdeposu.com.tr/?urun-32-DRAGON-FLY-POP-70-Yusufcuk.html

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Fotoğrafta acaip gerçekçi görünüyor,bayıldım malzemeye.Özellikle mavi rengini çok beğendim,acaba levrekte beğenirmi?beğensede yazın daha iyi iş yapar heralde??

3. 29519

29519

Valla bu sahte yem fly cıların alabalık somon avında kullandıkları bir sahte. Levrek avında iş yapmaz mı? deniz bu ne olacağı belli olmaz ama zor.

4. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Bence ava gitme zamanın gelmiş.İşi iyice fanteziye çevirmişsin dostum.:)

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Acaip ve uçuk gelecektir ama, levrekte de cidden iş yapabilir. Hele suyu üstünde rüzgar alıp titriyorsa...

Levrek denize düşmüş böyle şeyleri sever. Fare, kertenkele, kuş yavruları, böcekler vs. sıradan yiyeceğidir zaten.

Ama özellikle yağmur esnasında ve/veya sonrasında daha iyi iş yapacaktır. Ayrıca zargana böyle bir şeyle daha çok ilgilenecektir sanıyorum.