Merhabalar ben dragostan takanic.İsmim ozan Takanic bizim emektarın ismi.1989 dogumluyum.Kendimi bildim bileli balık avıyla ugrasıyorum.Okan universitesi ogrencisiyim.Siteyi girme amacım farklı av teknikleri orenip yeni balıkzcı arkadaslar edinmek.Tek yakındıgım dert balığa çıktıklarımın işi bilmemesi ve vakiti bosa harcamak.Onun için balıkçı arkadaslarımı bekliyorum hep beraber güzel avlar yapıp hoş sohbet etmek için.Bir yandanda pitbull yetiştiriyorum ilgilenen arkadaşlara bilgi verebilir pitbull temin edebilirim.Senede bir kara avına giderim eşkisehir veya yozgatta.Tatlı su avını ömerlide yaparım.Ayrıca israille aynalı sazan yetiştiriyorum.benden bukadar umarım iyi vakit geçiririz...
ozan hoşgeldin aramıza... yanlız şunu bilmelisin. pittbull cinsi köpekleri beslemek, üretmek ve satmak kesinlikle yasaklandı.... ama resmi olarak cezası nedir ve yasaklama ne şekilde yapılmış bilmiyorum ama yasak konusu epeydir gündemdeydi. mesleği bırakınca takip edemedim.... keyifli paylaşımlar. inşallah aradığın arkadaşları burda bulursun.... sevgiyle kal...
Hoşbulduk cümlletten bu sıcak karşılama için teşekkürler.Henüz pitbull un yasaklanması gibi bir gündem yok onlar gazetecilerin yazıları. Yasak olsa bile caydırıcı bir cezası yok. Cogu emniyet mensubu abilerimde benden köpek istiyor.Ona kalırsa arastırın pitbull yasak Amstaff, bullterrier, dogo argentino,bandogge(bu tam ırk deil) bunlar serbest arastırırsanız bunlar pitbull aynı sınıfta köpekler ki amstaffla hemen hemen aynı.Bende yetiştiriyorum insanlar için pek bi tehlike teşkil etmiyor...Pitbullara ön yargılı yaklaşmayalım...
Neyse bu konuda size başarılar ama burası amatör balık avı sitesi bu paylaşımın burada yapılmaması taraftarıyım. balıklardan bahsedelim nedersiniz
benim içinde iyi olur ben polemiği kapatmak için açıklama yaptım.Hafta sonu bozüyükteyim yardımzcı olabilecek olan warmı?
caydırıcı cezası evet yok. hatta ben çok dövüşten gelen köpeği tedavi ettim zamanında. dediğin gibi emniyet mensupları ve hatta bir çok saygın meslekte olanlarda bile var bu köpek. ben 3,5 yıl önce bir klinikte çalışıyordum. daha sonradan bana gelen haber buydu.
Pitbul beslemesi ve üretimi tamamen yasak. Arkadaşın bilgisi olmayabilir ama 3000 liraya kadar da para cezası var. HAtta geçen gün piranha foruma yeni bir üyemiz geldi pitim var diye 1 hafta sonra- ki onada demiştik yasak diye- Çevre bakanlığından gelip köpeğe elkoymuşlar. Tekrarı halinde 3000 lira cezası var demişler ki. İnatlaşırlarsa o andada ceza kesebilirler di . Yetkileri var.