Arkadaşlar ben birçok siteye girdim malzeme satışı yapan ama hepsi havale/eft gibi olaylarla parayı alıyor.Bu olayla ilgili fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz ?
Bende aynı sorundayım. Babam gille alışveriş yapmak hoşuma gitmiyor yok şunu niye aldın şunu niye yaptın.Özgürce yapacağım 18 yaş altıyım ama abim bana öğretmişti postaya gidiyosun parayı yatırıyorsun felan diyede.Kapıda versek çok ama çok şahane olurdu.
Müşteri hizmetlerine mesaj attım ama hala cevaplanmadı. Sonuçta kapıya gelmiyormu bu malzemeler ? Daha ne biz kapıdan verelim diyoruz.Zten evde 18 yaşından büyük biri bulunur ebeveyn olarak.Bence firmalar bu seçeneğide koyarsa çok iyi olur .
Kapıda ödeme isterseniz 10-15 lira fark ödüyorsunuz. Size tavsiyem havale ile almak. YapıKredi de havale ücretsiz. Ben de Ziraat ve YapıKredi banka kartı var. Ben internetten alışveriş yapıyorum.
http://www.yabanavmalzemeleri.com/ sitesi var fark olarak 15 tl alıyorlar. Bir çok kez alışveriş yaptım...
Oradan sipariş ediyordum 1adet kasnak müşteri hizmetlerindeki adam yerimiz istoçta boşuna kargo ücreti ödemeyin dedi ve benimde aklıma yattı bu fikir.Banada yakın zaten oradan gidip alacağım Yardım eedn arkadaşlara çok teşekkürler