Amerikada uzun süredir kulanilan bu sistem,yakin zamanda avrupadada yayginlasti,cok etkili bir düzenek, sahtenin hareketleri tatlisuda levrek cesitlerini cezbedebiliyor...
bu takımın diğer belirtmiş olduğunuz fırdöndülü takımla olan farklarından da bahsetmeniz mümkün mü? arada fırdöndü olmadığında aksiyon mu farklılaşıyor yoksa başka bir mantığı mı var?
Aslinda siz böyle bir düzenegi yapip,sig bir suda denemeniz ve farki bire bir görmeniz daha mantikli olur,ben ne kadar size anlatmaya calissamda beceremeyecegimi zanediyorum,ama kisaca aksionlari diyebiliriz... Almancasi olanlara bu konu icin yardimci bir site. http://www.drop-shot.de/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=39
buna benzer takımları denizde denemişliğim var. lakin istediğim aksiyonları veremediğimden yeniden en iyi bildiğim konuya yani yemli beklemeli ava geri döndüm
Dogrudur,ben aksionun cok önemli oldugunu düsünüyorum ama kulanmis oldugumuz sahtelerinde cok önemi var,onun icin size siğ bir suda denemenizi, ve kendi gözleminizle sahteye daha iyi aksion vereceginizi düsündüm,her sahtenin ayri bir aksionu var bunlarin sudaki aksionunu görmeden kulanmak ezbere avciliktir,fazla verimli olmaz ben sizlere bu düzenekleri bir video ile anlatmaya calismak isterdim ama buna ne vaktim var,nede video cekimi ve siteye ekleme ile bilgim var,ama internette bu konu ile video,malzeme vs cok var,biraz arastirma ile cok güzel konulara ulasmak mümkün...