Drop Shot-Texas Rig

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında Balikci34 tarafından paylaşıldı.

1. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Amerikada uzun süredir kulanilan bu sistem,yakin zamanda avrupadada yayginlasti,cok etkili bir düzenek, sahtenin hareketleri tatlisuda levrek cesitlerini cezbedebiliyor...

2. fish founder

fish founder Özgür

bu takımın diğer belirtmiş olduğunuz fırdöndülü takımla olan farklarından da bahsetmeniz mümkün mü?
    arada fırdöndü olmadığında aksiyon mu farklılaşıyor yoksa başka bir mantığı mı var?

3. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Aslinda siz böyle bir düzenegi yapip,sig bir suda denemeniz ve farki bire bir görmeniz daha mantikli olur,ben ne kadar size anlatmaya calissamda beceremeyecegimi zanediyorum,ama kisaca aksionlari diyebiliriz...

Almancasi olanlara bu konu icin yardimci bir site.
    http://www.drop-shot.de/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=39

4. fish founder

fish founder Özgür

buna benzer takımları denizde denemişliğim var.
    lakin istediğim aksiyonları veremediğimden yeniden en iyi bildiğim konuya yani yemli beklemeli ava geri döndüm :)

5. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Dogrudur,ben aksionun cok önemli oldugunu düsünüyorum ama kulanmis oldugumuz sahtelerinde cok önemi var,onun icin size siğ bir suda denemenizi, ve kendi gözleminizle sahteye daha iyi aksion vereceginizi düsündüm,her sahtenin ayri bir aksionu var bunlarin sudaki aksionunu görmeden kulanmak ezbere avciliktir,fazla verimli olmaz:) ben sizlere bu düzenekleri bir video ile anlatmaya calismak isterdim ama buna ne vaktim var,nede video cekimi ve siteye ekleme ile bilgim var,ama internette bu konu ile video,malzeme vs cok var,biraz arastirma ile cok güzel konulara ulasmak mümkün...

6. fish founder

fish founder Özgür

verdiğiniz bilgiler ve güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim.