selam arkadaşlar ve abilerim geçen gün bayiide bu sahteyi gördüm almadan çıktım nasıl başardıysam 4gün zor dayandım içimden bir ses onu almalısın dedi ve bu gün bu sancıya son verip aldım bunun öncesinde, başka yeni bir sahtem ile 3cü denememde balık aldığımı söylemeliyim gerçi o gün levrekgillerden bir tane bile tutamadım çünkü yoktu bu varmış bunu tutdum riversea bubble pen 80 su üstü sahte balık Uploaded with ImageShack.us evet nerde kalmıştık efem ben bu sahteyi kefalin rengini tutduğu için aldım, ben bu sahteyi özelliği ile hem gece hem gündüz kullanılması uygun olduğu için aldım duel dolce 95f floting 95mm 10gr. 20 ile 60cm dalabiliyormuş holografik renk desenli gündüz böyle mat gri renkli sahtenin göz bebeği üçgen şeklinde ve aynalı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sahtenin 2 iğnesinin arasındaki bölüm kayık altı gibi V şeklinde,yan kısmlarıda düz kesim,nasıl deyim american tıraşı gibi bir şey diğer sahtelerime göre farklı bir karın böbrek yapısı var hedef bütün harami balılkar Uploaded with ImageShack.us haydin kalın sağlıcakla
tebrikler güzel av olmuş, ben bi bu işi beceremedim. atıyorum rapalayı çekiyorum balık yutmuyor, bir sağında bir solunda oynaya oynaya geliyor, rapalayı yutmuyorlar. sinir ettiler beni ,
Ya benim aklım duel dolcede değil de river2sea bubble pen'de Bu arada gece su üstü ile çıplak almışsın tebrikler.Sık rastlanan bir durum değil sanırım.Hayırlı olsun ellerine sağlık abi, saygılarımla...
ben bunu avdan saymıyorumki,zaten salıyorum bunları hedefim levrek benim ama minik rapala ile bunları deli etmesine bayılıyorum levrek bu diğer avcı balıklardan daha zeki dir,sabırlı olmak gerek, sahte suya düştümü hiç ara vermeden çekmek gerek, çok kalabalık dan uzak dur mera derin deyilse tabbiki, aynı takip eden balığı kışın su bulanıkken denk getirebilirsen şansın 2 ye katlar,bu dönem yavru balık kum gibi her yerdeler,bu aylarda zor olur,ama ısrarlı davranırsan tutarsın sağol Bahadır duel ile güzel işler yapacağız beraber river de güzel işler çıkaracak gibi,boyu posu levrek için ideal,yeterki levreğin olduğu güne denk gelelim tutmasak bile levrek görürüz
Dostum,duel sahtelere bu ara benimde takıntım var linkteki ürünlerin serisini yapıyorum.Gerçekten çok başarılı sahteler,yüzüşlerine benim bile atlıyasım geliyor.Limon küfü olan ile bu cumartesi gecesi 80 cm baracüda aldım.Rastgelsin... http://www.duel.co.jp/english/products/lineup/d_aile/am_neo_db_f/index.html
abi bu ufaklarına burda çıplak diyorlar,sanırım akya yavrusu bu balık,hırçın bir balık kızdırdınmı boyu kadar sahteye atlıyor çok daha büyüğünü ekmek ile yakalamıştım su üstünde bunlar ufak ben salıyorum bu boyları, bunların gagası kendindenmiş bende strikepro nun var böyle diğer strikepro lara göre çok güzel yüzüşleri var, 80cm lik baracuda yı çekmek bayağı zevkli olsa gerek ama sahteyi çiziyorlar dişleri ile bendeki dueli deniyeceğim belki bu gece yada sabah suyunda inşallah levreğin devriye ye çıktığı zamana denk gelir de,levreğin sahteye vereceği tepkiyi görmek isterim
Şekilsiz gibi göründüklerine bakma,limon küfü( HHCL ) ve sarı kırmızısı(MGRK) çok iyi iş çıkartıyor,şiddetle tavsiye ederim.Bu arada benimde aklım senin aldığında kalmıştı ( aynı renkte ),olmazsa bende bir tane seninkinden edineyim.Bu arada duellerin uzak atımlarıda süper...
şekilinden hoşnutsuzluğum yoktur,aksine güzel yüzüyor bendeki kesik kafa strikepro,kafasının orda ve karın bölgesinde 2 büyük bilye var,çok güzel ses çıkarıyor,çok kefali peşine takdı getirdi ama levreği alıp gelmedi bir türlü bahtsız sahtem levrek yüzü göremeden gidecek açılışı bu kesik kafa ile yapayım bu gün,,284g kodlu olan,atış erimi çok güzel, http://www.avmarketi.com/asp/product/10618/STRIKE-PRO-EG-24A-9-CM
duel dolce oldukça güzelmiş. özellikle karanlık/aydınlı ortamdaki faklı görüntüleri. yüzgecinin yukarıda oluşu, üzerindeki pul deseninin güzelliğine diyecek yok doğrusu. kusursuz bir kefal taklidi neredeyse. levrek olsam kafadan dalardım ben bu yeme. şaka maka, balıklardan çok bizi avlıyor bu yemler
Dayanamadım ve gidip senin dolce nin aynısından aldım, yüzüşü gerçekten harika,balık alamadım ama denediğim sahteler içerisinde tek takibi alan oydu.Şimdiden rastgele...