bu malzemeyi arıyorum internette baktım ama bulamadım ,bildiğiniz bir yerde varmıdır acaba ... şimdiden teşekkürler..
oo kadir usta ,çok saol arama yaptığımda çıkmadı ilginç.bu arada tam olarak neresindesiniz antalyanın. birde nasıl sizce seçim veya hangi kodu önerirsiniz.
japonların videolarına bakıp heveslendin ise... bizim sularda o kadar verim alamazsın,çünkü balık popülasyonu az renk olarak 2 renkde güzel,oranj olanlarıda olabilir,derinde açıkda kullanacağın için daha canlı renkler tercih etmelisin...bunların kafaları ayrı satılıyor,biraz farklı,onları kendin modifiliyorsun,sahtedeki püskülü kendin yapıyorsun..bildiğimiz balondan kesip püskül yapıyorlar, sadece salty rubber olarak arat google da.görsellere bak
aslında videolardan çok etkilenmedim tam olarak,bi süredir araştırıyorum.ben belekteyi buradan açılınca açıkta 70-100 m kadar gidiyoruz oraya kadar gitmişken normal jig ten daha çok böyle bir jig ile denersem daha başarılı olurum diye düşündüm birde bazı yerler kayalık ,lahos ve sinarit olurmu diye düşündüm .bu balıklar için daha uygun olabileceği gibi bi mantık oluştu bende .asıl sebebi bu.
bu malzeme ile iş yapmanız çok zor. size shimano battom jig t4-t5-t6 ve t9 u tavsiye ederim av tarzı ...