Merhaba sevgili dostlar. Bu sahteden kullanan var mı?Performansları nasıl.İzmir suları için iyimidir? 9cm 13 gr
Zannedersem wtd aksiyonunu 75mm. olanları yapıyor.90mm. olanları ise subsurface yani suyun hemen hemen bir karış altından yüzerek wtd aksiyonu yapıyor olmalı.
Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.bu ürünlerin sınıflaması şöyledir 75 mm likler genelde hem tuzlu hem tatlı su renk kodlarını da barındırmaktadır.90 mm likler ise tuzlusu için renk kodludur...Bu illaki tatı su tuzlu su diye şart koşulmakta anlamına gelmiyor.Ama sitesinde bu yonde açıklama yapılmıştır... Ayrıca Wtd her iki versiyonda da yapılabilmektedir.Bu tüm su üstü pencil modeller için geçerlidir..
Ah güzel ülkemde bir buabilsem bu renk çeşitlerini..... Burada malzeme tedrik edenler gözüne hitap edeni getirtiyor galiba... HHS kodluyu yurt içinde nerde bulabilirim.Yardımcı olabilirmisiniz.Kullanıyorsunuz sanırım.
bende yozurı nin var..yozurı arms pencıl..75mm kafa yapıları benziyor bu sahteye..yanılmıyorsam 3 mü 4 mü levrek yakaladım ve gece idi..o günden beride kullanmadım....yanlız güvenimi kazandığı için ve ucuza kapattığım için 3tane daha almıştım o dönemm..beyaz renk olduğu için gece kullanımı için aldım..gecede ava çıkmadığım için başkada kullanma fırsatı olmadı.. 75mm 7gr ağırlığında.atımı pek iyi deyil hafif olduğu için..çokda dert etmiyordum.malum balık uzakda deyildi.. duel ile bendeki yozurı nin sırt desenleri aynı!!
Anladım abi sağol.Nede olsa Duel Yo-zuri Aynı kökün meyveleriBu sahte 9cm 13 gr olduğu için mesafede sıkıntı da yaşamam pek.