meraba arkadaşlar 2 seferdir niyetleniyorum ancak sabah suyuna kalkamıyorum,hal böyle iken hevesim kursağımda kalıyor canım sıkıldı bu gün öğlen meraya atçeke gittim 3 tane 10cm lik ispendek gördüm yüzerken,başkada levrek gillerden balık yok idi bende yeni sahtelerimin sudaki perfonmansını denedim, ilk olarak duel sahteyi denedim,sanki 2 parçalı sahte balık gibi aksiyonu var gelirkende sağa sola hafif yalpa yaparak geliyor burda holografik desenin görevi başlıyor suda ayna yapıyor, ryobı nin de benzer aksiyonu var,her 2 sahteninde atımı güzel, çekimi cep telefonu ile yaptım,dedimya aniden kafa esti öğlen öğlen atçeke gittim,video kamera evde idi dolaysıyla cep telefonu ile çekim yaptım atçek raporunda görüşmek üzerereeling saygılar http://www.youtube.com/watch?v=VrtmdeTO4ck
Kadir, bunların dalma derinlikleri nedir? Ryobi daha bir deli göründü gözüme ama herikisi de çok can yakacağa benzer.
sağol Recep abi kısmetimizi arıyoruz bakalım nasipse yaparız bir rapor Nuri abi her 2 side 50 60 cm civarı dalabiliyor,duel bir 10 15 cm daha fazla dalıyor gibi geldi ryobı ye göre,ve ryobı ye göre daha çabuk dalıyor,ryobı nın atışı 1 kademe daha iyi duele göre, dalma olayı çekme hızına bağlı abi,yavaş sararsan 25 30cm altından geliyor
Kadir abi ryobiler çok güzelmiş ya, vurgulu güzel aksiyonu ve renkelriyle ima sasukelere benzettim ama hata ediyor olabilirim.... Peki abi ryobilerin hologram performansları nasıl? biraz bilgi verebilirmisin?
İkisi de çok güzel.. Ben de sahte alacaktım levrek için, tercihleri tekrar gözden geçireyim en iyisi.. Raporu sabırsızlıkla bekliyorum.
Erhan bende ryobi yi görünce yapışmıştım işçiliği çok güzel elime alıp sevesim geliyor o denli güzel boyası var 34kodlu olan hamsinin kopyası ama ben 24 kodlu olanı aldım http://www.avmarketi.com/asp/product/18358/Ryobi-Trapper-MS88A3F-suni-balik-88mm
küçük biraderide götürüyorum ona kefal takımı yaptım zilli falan yoksa canı sıkılıyor,ben başladım mı saate filan bakmıyorum o bakıyor,bakalım kısmetimizde ne varreeling
sahteler çok güzel hayırlı olsun. yalnız ben bugünde balık tutamadım sahteyle. hatta bir de iki tane kefalci geldi "tutaman, öyle balık gelmez" demezler mi, iyice moralim bozuldu. ben bırakacam artık şu at-çek sahte balık işini galiba, bir türlü olmuyor bari senden güzel havadisler gelsin
slm kadir kaedş sahtelerin gayet güzel hayırlı olsun bahtı güzel olur inşallah duel bende de var çok güzeldir aksiyonu ryobiyi yeni aldım çantamda 2 tane var renkleri aksşyonu gayet güzel daha bende yeme çok fırsat veremedim ama umutluyum
bu aylarda levreği kandırması zor olur,zira çok yavru balık var,sabırlı olmak lazım,mekanın önü açıksa levrek mutlaka uğrar o bölgeye,levrek varsa yakalaması size kalmışreeling
abi sağol teşekkür ederim sizede avlar getirir umarım yeni sahteleriniz ben at çeke gider umarım birşeyler çekeriz nasip kısmet ise haydi bismillah
gece nin tek balığı daha ilk atışımda kıl payı kurtuldu 2ci de aynı durum, 3cüde kanca oturdu kullanılan sahte ryobı, gelen 24cm lik çıplak Uploaded with ImageShack.us çeşitli sahteler denedim onu denedim bunu denedim bir tane silikon sahte vardı ona 6 7 kez atladı alamadı bir türlü silikonun kancası sırtında idi,belliki atlıyan küçük ağızlı bir balık, levrek deyil,açılışı ryobı ile kapanışı yine ryobı ile yaptım bir kaç vuruş oldu ama ufakdı, ryobı sahteye gelince,88mm 10gramlık sahte maxrap13cm lik ile mesafede yarışıyor 2sinide aynı mesafelere atıyorum maxrap boyu ile neyse diyebileceğimiz bir sahte,ama 88mm 10gramlık sahtenin havada bir ok gibi gidişi beni hayran bıraktı,nokta atışları yapıyorum süper dengeli bir sahte kahretsin biraz dan gidip bir kaç rengini daha alacağım görüşmek üzere
ima sasukelere benziyor sanki. ben de ağırlığını çok sevdim doğrusu. birkaç test atışı yapabildim ancak, ava daha çok var. bir de içinde tungsten bilya var ki yüksek yoğunluğu nedeniyle tadından yenilmiyor. hem kurşundan daha ağır hem de daha tok bir ses çıkarıyor. ayrıca ryobilerin ağırlık dağıtım sistemi de oldukça hoş. attıktan sonra yüzdürürken de eski yerlerine geliyor ve bir küçük çıkıntı yüzme esnasında stabilte sağlıyor. kadir bey 25 alsanıza mor sırtlı
bir de aydınlık havada açık renkli parlak sahte, karanlık havada ise koyu renk sahte diyor pek çok gavur sitesi. forumda ise genelde tam tersi bir anlayış hakim zannımca.