merhaba arkadaşlar! http://www.angelknotenpage.de/ eklediğim link de her çeşit düğüm görsel ve detaylı bir şekilde anlatılmış. ben şahsen çok beğendim sizlerin de işine yarayabilir düşüncesi ile paylaşmak istedim. malesef site almanca ama görsel eklentiler zaten herşeyi anlatıyo. detaylarını yada püf noktalarını okuyup anlamak isteyenler i. explorer yada firefox da 'siteyi tercüme et' fonksiyonunu kullanıp tercüme ettirebiliriler. reeling düğümlerinizin sağlam olması dileği ile...
evt abi, gerçekten de bilgi kütüphansi denebilir. inşallah birgün türkçesi de olur. Rastgelsin... teşekürler, ratsgele... umarım işinize yaramıştır, rastgelsin...
merhaba. abi! bilmiyodum özür dilerim, balıkavı.net de araştırmayı yeterli yapmadım demek. kasıt yada kötü niyet olmadığını tekrar belirtmek isterim. saygılar... sabri
Yok canım özür dilenecek bir şey yok ortada,kasıt veya kötü niyette aramadım zaten kalbini ferah tut,gerçekleri söylemek gerekirse, hepimizin başına geliyor bunun gibi şeyler,sorun yok paylaşıma devam...