Merhaba arkadaşlar,Hafta sonu kadim dostum assos müdavimi sinan kardeşimle yaptığımız avı paylaşmak istedim.Saat 16.00 sularında teknemize binerek attık kendimizi denizlere ve 3 haftadır tuttuğumuz en ufağı 250 gr olan mercanlarımızı aramaya başladık.50 metrelerde FF güzel bir taş gösterince attık çapayı.Dibe değer değmez sağlam bir vuruş aldım ve daha ilk oltada 2 adet kocagöz mercanı livara koydum.Biraz zaman geçtikten sonra çok sağlam bir asılma oldu elimdeki 80 lik misinaya yavaş yavaş çekmeye başladım.İlk etepta kafa atmadığı için dülger ya da vatoz sandım ancak ben mücadele verdikçe o da vermeye başlayınca dedim ki kesin iri bir trança ya da fangri bu.Yaklaşık 7-8 dakika sonra balığı yukarıya çekmeyi başardım ancak gördüğüm canavar karşısında şaşkınlığımı saklamam mümkün değildi.Yaklaşık 4-4,5 KG lık bir mığrı.hiç uğraşmadan kösteği kestiğim gibi vahşi dostumu inine geri gönderdim.Aradan bir 15 dakika geçmeden öyle bir kupa mercanı istilası başladı ki 200 gram kurşunları atıp çekmekten helak olduk.60 metre kupa mercanı 65 metre kupa mercanı 70 metre,80 metre,85 metre hep kupa mercanı.Oltanın yere inmesini beklemeden saldırıya geçiyorlar.Tam bu istila sırasında Sinan birden irkildi ve büyük bir şey geliyor dedi.Mücadele olup olmadığını sordum,hiç olmadığı cevabını verdi.Bu sefer kesin dülger yada vatos geliyor dedim ve sinan güzel bir dülgeri içeri alıverdi.İçin komik tarafı dülger iğnenin ucundaki kupa mercanına saldırmış.Sinanın iğnede iki balık .Teknede yanımızda kamera telefon vs.olmadığı için bu anları resmedemedim kusura bakmayın ancak bir dahaki sefere video görüntüsü bile çekicem.Resimler otelin iskelesinde tekneden iner inmez çekilmiştir.Herkese rastgele..... Takım : 3 iğneli (birisi hırsız) parlak 200 gr iskandilli dip takımları Misina : Beden 0.35 latex,köstekler 0,28 okuma shotai %100 FC Olta : 0.80 yeşil fox sarılı el kasnakları, Yem : Taze Karides,sardalya. Derinlik : 50-85 metre arası Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederiz. Teşekkürler daha iyileri sizlere nasip olsun. Teşekkür ederiz.Umarım sizler daha güzel avlara imza atarsınız.
Tebrikler,güzel bir av olmuş,yaşadığınız heyecan anlatımınızdan anlaşılıyor.Daha güzel avlara diyorum. Rasgele,
Çok güzel bir av olmuş. Yazınızdan bile o anın heycanı anlaşılıyor. Daha nice güzel ve büyük avlara ve darısı bizim başımıza.
tebrik ederim çok güzel av olmuş,maaşallah dülger muheteşem gözüküyor,mercanların çok küçük olanlarınıda almışsınız bazılarını salsaydınız daha iyi olurdu,nasibiniz her zaman daha bol olsun.
Teşekkürler daha iyileri sizlere nasip olur umarım. Teşekkürler inşallah Teşekkürler Teşekkür ederim daha iyileri sizlere nasip olsun Teşekkür ederim umarım sizler daha iyilerini yaparsınız. Teşekkür ederim.Mercanlar küçük değil zaten küçük olanları saldık biraz fotoğraf yanılması var sadece zira bu konuda son derece hassasımdır Bkz eski raporlarım Teşekkür ederim. Teşekkürler daha iyileri sizlere nasip olur umarım.
tebrikler bora gerçekten harika bir dülger avın öne çıkan balığı olmuş noktayı koymuş tekrar tebrikler