Sevgili Dostlar, çok uzun zaman sonra yeniden balık avına dönüyorum ve bu amaçla ilk setimi aldım. Sizlerin önerileri, sayfalarca yazdığınız harika makaleler vs sonucunda umarım doğru tercihlerde bulunmuşumdur. Surf için Eylül ayını beklemeye karar verdim. Neler aldım bir bakmak isterseniz önce liste sonra da resimler. Shimano ZENORA 4000F USA 2 BB MAKİNE http://www.spotbalik.com.tr/ZENORA-4000F-USA-2-BB-MAKINE,PR-24422.html CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 210cm http://www.avmarketi.com/asp/product/5868/CORMORAN-BULL-FIGHTER-SPINNING-LIGHT-210cm 0,26 Sufix misina 300mt. İki tanesi popper olmak üzere toplam 5 adet Sahte Balık. River2Sea Bubble Pop 88 River2Sea Rover 128 Pelican Nitro 130mm Strike Pro Glow 105mm Strike Pro Sinking 120 mm Görüşleriniz...
Bu makinayı merak ediyordum kullandıktan sonra yorum yaparmısınız Bu arada yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun gayet güzellerler. bol verimli avlar diyorum..
En güzel avlarda kullanman dileklerimle. Makinayı yıpratmamaya bak, eşinize hediye edeceğiniz gün yakındır.
Alemsin Tevfik Ağabey. Zaten makinanın rengini görünce "Aaa bana mı aldın?" dedi, bir anda zaman-mekan duygumu yitirmeme sebep oldu. Şimdilik bütçem bu kadarına müsade etti. Hem de hayatımda ilk defa sahte balıkla avlanacağım. Ben pişerken, hanım da bu keyfin tadını alır daha sonra aynen senin dediğin gibi gelsin yeni makina, al bu da senin diyerek hanıma hediye olur.
He de. Evet sana aldım de, ver. Sevinsin, mutlu olsun. Onun olsun. Avlanmalarda onun makinasını kullanmış olursun en fazla. Bu yeni nesil hiç politik değil. Anlamıyorum bir türlü.hihi hihi
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sahteleriniz çok güzel gagalı olanlar özellik ile yeşil benekli strike pro yu çok sevdim burdan belirteyim mümkünse adres alayım
cenani bey hayırlı olsun; güzel ve avcı sahteler.. ama size bir tavsiyem olacak, sahte ile avlanmak ve sahte balık almak belli bir noktadan sonra kronik hale geliyor ve sürekli yeni değişik sahteler almak istiyorsunuz.. bende bu şekilde doyumsuzluktan alınmış 50 ye yakın sahte var, ve ne zaman sahte balıkları incelesem sürekli almak istyorum,aman size bu konuda kendinizi fazla kaptırmamanızı tavsiye ederim. popper sahtelerde makina devri önemli diye biliyorum, bunu almış olduğunuz makinanın devri biraz düşük olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. aşağıdaki link size su üstü sahtelerin kullanımı hakkında ve olması gereken ekipmanlar konusunda bilgi verecektir. rastgele... http://www.youtube.com/watch?v=Ere_q2sJuRY
hayırlı olsun, kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyoruz çok yüksek meblağlara çıkmadan da güzel bir spin takım kurulabiliyor sanırım. linkte makina kutusuz olarak verilmektedir diyor, sebebini anlayamadım.
Ah be ağabey! Ne varsa eski topraklarda var vallahi. Doğru söylüyorsun. Ama aldım tiyoyu. Hanıma diye şöyle alasından bir Shimano almak farz oldu artık. Teşekkürler ederim. Sağolun. İnternet sayfasında 9cm modeli var. Bendeki 10,5 cm. http://www.spotbalik.com.tr/JL-120F-GLOW-SUNI-BALIK-9CM-FOSFORLU-PARLAYAN,PR-25071.html Teşekkürler Zafer Bey. Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Zaten forumlarda da bu konuda oldukça yazılmış bu sahte balık olayında kendinizi kaybetmeyin diye. Evet, aldığım makinanın devri 4.6.1. Spin makinalar için en az 5 öneriliyor. Biraz hızlı çevirince o devir farkını kapatırsın bu makinayla dedi Spot Balık'da ki Kadir Bey. Biraz evvel sahilden geldim makinayı denemek için gitmiştim. Taktım popper sahteyi ve denedim. Ben hayatımda bu kadar harika bir makina görmedim. Shimano'nun alt sınıf makinası böyleyse üst sınıfları düşünemiyorum bile. Herkese çok teşekkür ederim iyi dilkleriniz için arkadaşlar. Biraz evvel makinayı ve kamışı denemek için Büyük Kulübün önündeki mendireğe indim. River2Sea Bubble Pop 88 sahteyi bağladım ve başladım atıp çekmeye. 16 gr sahteyi zorlamadan 30 m civarına ulaştırdım. Kamış inanılmaz hafif ve dengeli. Makina yağ gibi. Devri düşük olmasına rağmen "4.6.1" o kadar rahat bir çevrimi var ki bu açığını kapatıyor. 1 saat boyunca atıp çektim. Balık vuruşu olmadı. Sadece az kalsın bir martıyı yakalıyordum. Son anda bağırdım da sahteye dalmaktan vazgeçirebildim. Tabi ne makina ne de kamış bir ağırlıkla karşılaşmadığı için henüz çok sağlıklı bir yorum yapamıyorum. Gelişmeleri bildiririm. Şimdi birkaç resim koyayım bu akşamdan. Herkese teşekkürler ve sevgiler... Rock Fishing diye bir akım başlatabilir miyim acaba? İşte malzeme çantam.
İlk intiba önemlidir, için ısındıysa artık hayatının bir parçası olur, onlarsız olmaz diye düşünürsün. Gönlünce avların da olur inşallah, hayırlı olsun.
Bu güzel dilekleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Dünyanın en keyifli uğraşısı gerçekten.