herkeze merhabalar. bu benim ilk paylaştığım av raporum.dün akşam saat 01.00'de başlayıp 06.00'ya kadar galata köprüsündeydik .aslında ilk başlarda biraz sıkıcı başlayan avımız saat 04.30'dan sonra gelen çinekop vede sarıkanatlarla şenlendi diyebilirim.ilk başta doğrusunu söylemek gerekirse balığa gitmemin asıl nedeni yeni aldığım makineyi denemekti.daha öncede belirttiğim gibi SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA almış ama pazar sabahı yaptığım rapalalı at-çekte makinenin zorlandığını hissetmiştim.makineyi aldığım yerden (sağolsunlar)SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA değiştim.o yüzden bu makineyide denemek istiyordum.tüm gece boyunca yanımda arkadaşım canberk te bana eşlik etti.gecenin ilk 2 saati boyunca sadece yemli (hamsi,karides)5-6 adet iri istavrit aldık.04.00 sularında yanımızdaki abinin çinekop almasıyla takımı değiştirdik.04.30 da ilk çinekopu aldım.fakat hem yemin azalması hemde yorgunluktan aslında balığın yaptığı saatlerde avı bitirdik .ama güzel bir deneyim oldu diyebilirim. yakalayabildiklerimiz bunlar bunlarda evde çekilmiş hali
malesef hazırlanırken bobinden yeni makinaya misina sarmak bayağı zormuş. vede malum köprüde yer bulmak biraz problemli oluyor. adamlar heryeri parsellemişler babasının yeriymiş gibi
güzel av olmus 1 tavalıkta olsa bereket versin bende hava aşırı yağışlı olmazsa cumartesı aksamı bır haliç cıkarması dusunuyorm
Daha güzellerini yakalaman dileğiyle, kısmetin bol olsun, Tebrikler, İğnen balıksız kalmasın, herdaim...RASTGELE...
çok güzel balıklar Allah bereket versin balıklar boğaz tarafından mı haliç tarafından mı yakalandı ??
çok teşekkür ederim.ama hafta sonu hava çok sert ve yağışlı olcakmış. iyi temennileriniz için çok sağolun. teşekkürler.evet balık galatanın boğaza bakan tarafında yakalanmıştır.
allahtan balığın yapmaya başladığı zamanda avı sonlandırmışsınız yoksa boğazda balık kalmayacakmış fazla söze gerek yok tebrikler:thumb: .
Tebrikler, emeğinizin ve sabrınızın karşılığını almışsınız Avlarınız daim ve bereketli olsun, rastgelereeling
Tebrikler, aynı makineyi (10000 lik) bende boğazda sahte ile avlanmada kullanıyorum.200 gr kurşun ve akıntının olduğu yerlerde beni üzmedi.Ayda bir misina kılavuzunun olduğu bilyayı yağlamayı unutma yoksa belli bir zaman sonra ses yapıyor.Güzel avlarda kullanman dileğiyle.
Başlangıç için hiç fena değil Can Sezon sonunda başladığın halde iyi bir av yapmışsın, aynı şekilde devam etmesini dilerim. Tebrikler.
o kadar da değil ya teşekkürler teşekkürler isa abi kadircim senin yakaladığın levreklerin yanında çırçır olur bunlar teşekkür ederim. bu tavsiyeni yazdım bir kenara sağol. inşallah hepimiz için iyi dilekler bunlar sağolun.
sağol aretçim artık beraber avlanalım artık bu arada 0,26mm oskar misine harikaymış dün akşam hırsızlı çinekop takımı yaparken kullandım hem bedende hemde iğneleri bağlamada çok kuvvetli kopartamadım süper hafızasıda benim kullandığım albastardan çok daha iyi sağol. roy vallahi makineyi değiştirmesem yanmıştım.bu makine hakikaten 5500den daha güçlü.bu balıklarda makinenin denenmesi için gelen balıklar ben yakalamadım makine yakaladı