2 gündür denizdeyim rüzgar fırtına soğuk dinlemeden geziyorum. dün alaçatı'da gün boyu torik,palamut,akya aradık bulamadık hiç vurmadı bile. rapala silikon canlı hepsi hikaye balık yok. bugün eski foçadaydık rüzgar kuvveti 18e kadar çıkıyordu. denizdeki tek tekne bizdik ve o fırtınaya rağmen aslan burnuna kadar sırtı çektik levrek için. sadece 1 tane yaz levreği 350 gram kadar bir tane de turnayı andıran zargana. başka hiçbirşey yok. geçen senelerde bu günlerde torik de olurdu levrek de ama galiba daha gelmemişler. tutan var mı??????????
bana yazı hatırlattın,ne güzel o heyecanı yaşamışsın balık olmasada olur foçanın açıklarında suratımı yalıyan rüzgarı hissettim şu an bizde istanbulda soğuk bir gecede lokma kadar odada anılarla yaşıyoruzoraların kıymetini bil bol bol ava çık,benden siren kayalarına ve çanak koyuna selam söleiyi avlar,iyi bayramlar....
abi inan siren kayalıklarına dönemedik deniz çok yüksekti hele hele aslan burnunu görmen lazımdı...burun suyun altındaydı anca kıyı kıyı, koy koy...karaya ayak bastığımda ben de aynı şeyi düşündüm iyiki gezmişim diye. istanbul'da arıycam tekrar bu anları
ozaman bayramda çanak koyuna kadar tekrar deniyicem. dalga malga dinlemem busefer. gerekirse yni foçaya kadar giderim
levrek de düz havada vurmaz ki adam gibi. hatta bugünkü havada adam yemesi lazımdı ama yok demekki daha girmedi foçaya...peki alaçatıda torik yok mu daha??????
arkadaşım lütfen dalgamızı başka yerde ve başka konuda geçelim olmadı napalım beceremedik ama denemeye devvam yılmak yok