Dün Gece Gökçeada Raporum..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında tcomak tarafından paylaşıldı.

1. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    İş İcabı 15 gunde bir trakyadayım Salı Çarşamba saroz ve gökceadada bulunmaktayım..Dün gece yem olarak boru kurdumu ve takımlarımı alarak türkiyenin en batısı gökçeadanın ugurlu limanında avlandım 10 kupa 1 mercen 1 eşek istavriti 4 isparı aldım yakındaki bir lokantada icabına baktım-)))
    Fotografmakinam yanımda degildi fotolar birdahaki ava inşallah..Salı akşamıda kabatepe limanında yanımda sübye ve klasik 3lu dip oltasıyla eşkina aldılar..Bilginize arkadaşlar..

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Merhaba

Fotolar olsa süper olacaktı.
    Olsun genede sabah sabah içim açıldı. Sağolun

3. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    hayal et birdahaki sefere inşallah-))

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Vur kaç bir av yapmışsınız.Dün itibari ile izmitten beş kişilik bir gurup uğurluya vardılar.Onlarda akşam üzeri limandan avlanmaya başladılar.Telefonla görüştüğümde aynı haberlaeri aldım. Bol miktarda kupes, istavrit, kolyoz, çapak karagöz almışlar.Bu günde ilaveten beş kişilik ikinci izmit ekibi oraya vardılar.Bu saatlerde gemiden inmişler.İkinci ekipte teknede mevcut bakalım onlar ne yapacaklar.

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Abi sen balık turu filan mı düznliyorsun, bir ekip vardı , ikinci ekip yolda filan.... :) :) :) Heyecanlı bir anlatım olmuş. Gökçeada çok güzel bir yer. Ben de kaybolmak suratiyle ada turu yapmıştım.
    Akrabama sürpriz ziyaret yapayım dedim. Gemiden inince adalet sitesi nerede diye sordum, bana 35 km güneydeki Adalet Kampını tarif ettiler. Minübüsle gittim, baktım burası bakanlığın kampı. Hiç ilgim olmaz. Minübüs şöferine , yanlış geldiğimi, tekrar geri dönmem gerektiğini söyledim. Yarın sabaha kadar araç bulamazsın dedi. Enişteyi aradım '' Evladım ben Kuzulimanına-feribota karşı balkonda demleniyorum demez mi. sonra özel bir taksi ile geri döndüm.
    Dünyada su kaynakları zenginliği bakımından 4. ada diye biliyorum.

6. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Evet bu 2 grup arkadaşlarla aynı yerde avlandık muhabbetleri guzeldi-))

7. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    evet buyuk bakir ve sulak bir ada..Ama yakında sit alanı özelligi kaldırılacak ve talan edilecek sanırım.

8. deeviid

deeviid barış

abi bende gökçeada şirinköyde oturuyorum bende uğurlu limanına gidiyorum bazen bana yanıma nasıl takım almam gerktigi konusunda bana yardımcı olurmusunuz kaç numara iğne ve nasıl takım kulanıyorsunuz yardımcı olursanız çok sewinirim çünkü bugunlerde yıne gıdecegım simdiden teşekkürler