Dün Gece Karakulak Avım ( Alanya )

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozzyjen tarafından paylaşıldı.

1. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Herkese marhaba..Uzun bir aradan sonra tekrar av raporu paylaşmak güzel..Hergün foruma girip raporları incelerim düzenli şekilde..Uzun bir aradan kastım malesef bizim alanya sahillerinin kısır ve bereketsiz oluşu . Özellikle son 2,5 aydır bu kısırlık ve bana şaşkınlık veren durgunluk ... Sebebini artık balığın olmadıgına baglamak üzereyim...2,5 aydır devemlı yaptıgım gece avlarında sadece payıma düşen dün geceki bu avdır...İnsan bir zaman sonra soğumaya başlıyor.Yamur çamur fırtına demeden gittiğimiz avlardan hergün boş dönmek insanın sinir sistemini bozuyor bazen :) Özellikle hava ve deniz şartlarının bukadar uygun olduğu gecelerde .... Kaldı ki hemen hemen her gece böyle.Ve çoğu zaman tek vuruş yok... Allah sonumuzu hayır etsin...Lafı uzatmadan ;

Kamış : lineaeffe - turnafresh surf
    makina: Okuma avenger av65
    takım : 2 li uzun kollu dip takımı
    yem : sülünez

herkese rastgele...

2. beko07

beko07 BERK

Antalyalı olarak İlk tebrik benden olsun.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrik ederim güzel bir av olmuş:) yılbaşından 1 hafta önce alanya da idim:)
    resimdeki minekoplar kadar melanurlar gördüm,grup grup geziyorlardı,kefaller vardı,tabanı derin olduğundan cinsini seçemediğim balıklar vardı..

1 bütün ekmeği prinalar gibi talan ediyorlardı bu melanurlar..videoya çekmiştim,
    sonra sildim..

yerin kulağı var gider talan ederler,hiç bir konuya iştirak etmeyip üye olmayıp rapor takip edenler var bu camiada,tecrube ile sahiptir bu bende,manavgat nere alanya nere.. söylemiyeceğim neresi olduğunu havasını alsınlar o bohcacılar:D

pm den sorabilirsin:)

4. greenfish

greenfish q

alanya sahilleri biraz kısır sanki şu aylarda. bende hiçbirşey yakalayamıyorum, belki balık yok belki ben beceriksizim belkide balığa gitmiyorum :D

5. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Merhaba... en dogrusunu yapıyorsunuz bence... bızım gıbı gece gunduz balıga cıkıp emek harcayanların hakkı oldugunu dusunuyorum..rastgele

6. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

sorun sende degıl..ben hemen hemen her gece ava gıdıyorum... en fazla 2-3 gun bekleyebılıyorum..sonrasında içimden bi ses hadi diyor :) alanya sahıllerı kurudu resmen... bılmıyorum sonunda ne olacak..

7. ihaiha

ihaiha özgür demirel

Favori Kamış:
    SHİMANO CATANA
    Favori Makine:
    OKUMA TRİO SPİN
    En İyi Avı:
    3.3 KG LEVREK
    süper av..ellerinize sağlık..yem olarak ne kullandınız? boru kurdu mu? marmariste daha hiç minekop yakalamadım,yakalayan görmedim,balık halinde de görmedim...

8. greenfish

greenfish q

ben kıyıda gündüz avı yapan pek insan görmüyorum, az sayıda var ve doğru düzgün balık yakalayabilen malesef yok.
    balıklar derine mi çekiliyor bilmiyorum ama çok üzülüyorum :eek:
    yarın kargıcak tarafına taşlıkların olduğu bölgeye gitmeyi düşünüyorum.
    siz bu kısırlığı neye bağlıyorsunuz ?

9. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Merhaba... Av ayrıntılarını yazmıştım... yem olarak sülünez kullanıyorum...

10. ihaiha

ihaiha özgür demirel

Favori Kamış:
    SHİMANO CATANA
    Favori Makine:
    OKUMA TRİO SPİN
    En İyi Avı:
    3.3 KG LEVREK
    :)

gözümden kaçmış..teşekkürler..keşke buralardada olsa karakulak:mad:

11. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Evet genelde gece gıdıyoruz bizde..Ama bazı yerler varki gündüz gidilince de güzel balık alabılıyorlar fakat ben arac olmadıgı için gidemiyorum...Gece gıtmemizin bir nedeni de balon balıklarının gece olmaması..birde dalgalı oldugu için buyuk balıgın kıyıya yanaşma faktörü.. Sadece ben balık alamasam tamam diyecem ama genelde kimse hatırı sayılır şekilde av yapamıyor... ya balık isteksiz yada kıyılamıyorlar gibime geliyor...

12. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler....bende alanyadayım fırtınada aldık biraz sargoz, ondan sonra yok yani kaydadeğer balık yok.şuana kadar balıktan bişey anlamadım.....

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    tebrikler daha büyük balıklar yakalaman dileğiyle.

14. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

teşekkürler...herkese rastgele

15. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    tebrikler, afiyet olsun

16. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    Afiyet olsun özcan:) mera degistir gerci orda degilim ama bu kordinatlara takil derim pisman olmazsin kiyidan 20-30 mt atis yapican kayalik kumluk sinira kordinatar 36.540842, 32.020926 ve 36.541717,32.018308 ayrica 36.542994,32.012981 google harita veya earth den bak bu 3 mera minekopun surekli ugradigi yerler ayrica ilk iki mera mirmir sargoz cupra yapar.hadi rastgele;)

17. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Eyvallah mustafa... hatırlarmısın ahtapot avlarımızı :) müsait zamanda beraber avlanalım yine geldiğinde...sağlıcakla kal

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, niceleri rastgelsin...

19. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Teşekkürler...

20. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Tebrikler. En azından seyrek de olsa iyi bir av vermiş. Hevesi canlı tutar hiç olmazsa.
    Bende soracaktım mırmır da mı yok diye. Antalya merkezin bazı sahillerinde gece iyi kötü alınıyor. Kumluk kırmalık yerleri de yokluyor musunuz?