Merhabalar, akşam 21.30 at çek yapmaya başladım fakat balık eve geleceğim zaman geldi. Balıklar pek öyle ahım şahım olmasada tadmin edici derecede. 4 balık saat 02.00-02.30 arası alınmıştır. Daha balık gelmeyinde 3 gibi evin yolunu tuttum. 3 balık 41 cm tanesi 800-850gram, 1 adet 46cm 1150 gram geldi. Balıklar resimdeki sahteyle yakalandı, sahte biraz modifiye olmuş haldedir, gagası yanlardan eğelenmiş (dalma derinliği max 30 şuan) orta iğne çıkarılmış kafa iğnesi normalden büyük iğne ilen değişilmiş halidir. Resim çekildiğinde balıkların hepsi yaşar halde idi.Herkese rastgelsin.
tebrik ederim oldukca güzel levrolar almışsın tam yenecek boydalar..daha büyüklerinin tadı,yarım kiloluk 1 kiloluk kadar lezzetli olmuyor..
Teşekkür, aslında yarım saat değil toplam 5.5 saat ama balıklar o saat diliminde geldi herzamanki gibi Rast gelsin. Teşekkür ederim, daha büyükleri inşallah sizlerin oltanıza gelir.. Kadir sağol, evet dediğin gibi en lezzetlileri bu boyda olanlar fakat ben yemiyorum desem yalan olmaz, büyüklerini yakın akrabalar ve arkadaşlara geri kalanlarıda dolaba dolduruyorum yani dolap bu boyda levreklerle dolu,bu zamana kadar sadece 2 levrek yedim buğlama yapıp.. rastgelsin.. Teşekkür ederim, inşallah sizlerde yakalarsınız daha büyüklerini.. Teşekkür, daha irileri sizlerin oltasına gelsin...
Teşekkür ederim. Mecbur modifiye etmem lazım belki bu sezon bu sahteden 20 tane kaybettim Teşekkür, daha büyükleri sizlerin misafiri olsun Teşekkür, 5 saatin sonunda 30 dk zevk yaptık.. rastgelsin. Soruyu bilemedin 005 değil 010 renk kodu olacak
Aksam Avlarındada Govdesi Sarı Kafası Kırmızıyı Vucudu Hafıf Beyaz gıbı A042 dı galıba kullan Çok etkili Barakuda.Levrek.Lufer Kayış cok daha pahalı sahteler olmasına ragmen En etkılı sahte.