dünden kısa bi hikaye

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında carpe chasseur tarafından paylaşıldı.

1. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

hani geçen haftakı av konusunu anlattığımda demiştim ya sezonun son haftalarını değerlendirmek için dolu dolu geçiriyoruz pazarları diye dün yıne dolu dolu bir pazardı öğlen saatlerine en ufak bi hareket yoktu :( öğleleyin birkaç arkadaşın oltaları israrlı bir şekılde balık almaya başladı hiç boş yok yanı :rolleyes: ama biz dip kullanıyorduk onlar şamandıralı takım saat 3 e kadar sadece seyrettik :eek: akşam satlerinde aktiviteye bizde katıldık;) ve 5 parça aldık;) bu arada bahsettiğim balık sazan enn küçüğü 4 kg geldi büyükleri ise 7-8 arasıydı foolarını eklemek isterdim ama akşam alacası çöktü ve şarjım kalmadığından fotolayamadım umarım bir dahakıne hazırlığım tam olurda sizide keyiflendirebilirim

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah Orhan ellerinize sağlık ,davet edersen ben gelmek isterim Uşağa birlikte avlanalım ,sazana hasret kaldık ,trakyada ,nerde bizde 4 kg sazan ,biz sürekli israil sazanı tutabiliyoruz ,her türlü yem kullanmamıza rağmen ve en büyüğü 200 gr geçmiyor :)

3. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

yeni sezonda burda bizim bir derneğimiz türkiye çapında sazan avı yarışmaları düzenlemeyi planlıyor inşallah o dönemlerde size balık avı net aracılığıyla çağrılarda bulunabillirm o vakte kadar zaten sazancılarında iştahı kabarır ve güzel bi organızasyon yaparız inşallah

bbu arada aynı gün bi arkadaşın kancasının açılıpta balığı kaçırdığı kısmı atlamaışım

4. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    abi iyi bi av yapmıs en kötü avın böyle olsun bende sizin oralaramı tasınsam napsam ya bak sazanlara:) :) :D

5. maviiay

maviiay ALİ

Abi hangi baraja gittiyseniz adını verebilirsen bu hafta sonu sezon kapanmadan son bi kez ziyaret edelim.Biliyorum balıkçılar adres vermek istemezler ama ben yinede şansımı denemek istiyorum.İyi günler.Rastgele

6. bi.lo26

bi.lo26 bilal uyanık

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    sazan14.5kg yayın 22kg
    arkadaşlar esişehir bilecik kütahya bölgelerinde balık yapan yerler varmı Zira sezonu kapatmadan bir kaç balık tutayım diyorumda:D :D :D

illede sazan kambur sazan