Uzun zamandır izmarit tutmamıştım..Dün cumartesiydi kalabalık olur dedim ama yinede kendimi Üsküdarda buldum sabah kıraça tutanlar çok tu..Maalesef..bende daha evvel kalan karideslerim vardı hemen hemen deepfreezde duruyorlardı..belkide bozulmuşlardı ama çözüldükleri zaman bayağı iyi iş yaptılar..yem olarak karides kullandım ama bu arada boru kurdu kullananda vardı..çok durmadım..öğlene kadar bu izmaritleri tutum.. boyları bayağı iri ve menevişleri çok güzeldi..böyle bir mavi hayatımda hiç görmedim.. sanıyorum kanal izmaritleri bunlar.. Hiç birisinde havyar çıkmadı..bu yönüylen çok sevindim.. Rast Gelsin http://imageshack.us/photo/my-images/402/resim021v.jpg
İzmaritler çok güzel tebrik ederim.Acaba karides veya boru kurdundan başka en verimli izmarit yemi nedir acaba.Çünkü karides çok pahalıda
En iyisi mıcır midye dir ama onuda kıyılardan almanız lazım..onları bir süre gazete kağıdına katlayarak daha verimli hale getirmek lazım.(ayıklamak suretiylen) bu durumda iğneden hemen alamaz balık.. Rast Gelsin..
Aynı mekanda aynı anda avlanmışız, boru kurduyla izmarit tutan amcanın hemen yanındaydım bende. Tebirkler güzel balıklar.