Dünün raporu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Balıkmania tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Merhaba arkadaşlar ben buradaki raporlarınızı aylardır okuyorum ama doğru düzgün balık tutabilen yok giibi birşey. Yada tutanlarda yazmıyor. Dün en acemisi 15-20 parça çinekop aldı. Ben herzamanki gibi 19:00 gibi avlak noktasına ulaştım baktığımda herkeste zaten 10-20 civarı balık vardı. Bende oltamı suyla buluşturduğum gibi başladım almaya balıkları. İnanılmaz bir gündü balık ağzını açmış bekliyordu sanki. Ben böyle bir gün gördüğümü çok fazla hatırlamıyorum. 1kg yem almıştım bir önceki gün çok balık yaptığı için yeter diye düşünerek. Daha sonra oradan başka bir arkadaşa rica edip yarım kg daha aldırdım. Gelelim av sonucuna saat 23:00 a kadar süren avımda tam olarak 65 parça çinekop sarıkanat yakaladım gece orada kalan arkadaşların tek sorunu sanırım balıkları eve nasıl götüreceğim düşüncesi olmuştur. Ben spor çantamı eve çıkartmakta çok zorlandım. Bu arada gördüğüm tekneler bile ağları toplamadan arkalarında sürükleyerek götürüyorlardı. Balğın son ve en bol demleri şu sıralar. Balık son defa yemleniyor ve göç hazırlıklarını tamamlıyor. Uzun yola gidecek bir araç gibi.

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tebrikler.. de şu 65 parça çinekopun bi fotoğrafını çekseydin, gözümüz gönlümüz bayram etseydi.. fotoğrafsız raporlar açıkçası (kendi adıma konuşayım) pek ilgi çekmiyor.. masal gibi okuyoruz, bir de görsek çok daha etkili olacak.. devir teknoloji devri, artık en kötü cep telefonu bile fotoğraf çekiyor.. yanlış anlama, aldım diyorsan almışsındır, ama ben artık fotosuz raporları doğru düzgün okumuyorum bile idk

3. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Ali arkadaş,

Yazdığın mesajların ve raporların ilk mesajından beri ilgimi çekiyor ve zevkle okuyorum.Çoğu kişinin sana olan eleştirisi, seni inandırıcı bulmaması karşısında seni samimi buluyordum.

Ancak bu son anlattığın sözde av raporu ile bende sana inanmamaya başladım.Hele hele 1 haftadır burda herkez bağırıyor balık yok diye, bende çıkıyorum bu balığa nerde bu 65 tane çinekop arkadaş, bizim yanlışımız varsa düzelt lütfen, hadi sen meranı söylemiyosun tamam anladık, diyosun ki yanımdakilerde balık alıyor, hiç mi o kadar adamdan bu foruma giren çıkan yok.Senin haricinde kimseden duymuyoruz 50-60 tane balık, bide ağzını açmış bekliyomuş bu balıklar.Vall akusura bakma arkadaşım Berkan abinin dediği gibi en kötü telefon bile fotoğraf çekiyor, düzgün bir av raporu yaz da biz de hem öğrenelim, hem görelim, hem utanalım yaa.
    Ben senin kadar balık alsam var ya belgesel çekerdim inan ki.

4. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Fotoğraflar konuusnda herkesten daha hassas davranıyorum ama sadece işyerinde bilgisayar kullanıyorum evde laptop var ama kullanacak vaktim bile olmuyor inan bana Ekim 15 ten itibaren 1200-1300 civarı çinekop yakaladım ve bunların 1000 e yakınını fotoğrafladım ama 5 dakika bile fırsatım olmuyor bilgisayara atmak için. Hem işler hemde balık çok yoğun olduğundan eve çok geç saatte geliyorum kendimi yatağa nasıl attığımı bilmiyorum. Ama fırsat bulur bulmaz burayı fotoğrafa boğacağım. Teknolojiye gelince evdeki bilgisayarım sony vaio , cep telefonumda samsung B7722

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Özelden yazdım sana.. :thumb:

6. KOGET

KOGET

fotoğraflar

Arkadaşım merhaba,

Bak ben sana bir güzellik yapayım,sen bana fotoğrafları MMS yoluyla yolla bende aynı dakika siteye ekleyeyim.531 224 11 11 benim numaram.Hemde buaradaki tartışmalara nokta koymuş olursun.:thumb:

7. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Fotoları yollamak için dünya kadar kontör harcamak zorunda kalırım. Bilgisayara yüklediğimde atacağım. Buradakilerin gözüde bayram etmiş olur.

8. KOGET

KOGET

Numaranı ver sana kontörüde ben gönderiyorum.Zaten 4-5 adet göndersen yeterli olacaktır.

9. Ali,
    Bak 3-5 balık tutan hemen heyecanla rapor yazıyor, paylaşıyor.
    Sen yüzlercesini tuttum ama foto yok deyince olmuyor. Ya foto gerek, ya da tuttukların senin olsun söyleme. İnanması hakkaten güç.
    Ha bide yaşını yazarsan... Merak ettim de.

10. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER

Genelde yer söylememe moda oldu.O zaman Rapora gerek yokki.Bence Topicin ismini BİRBİRİMİZE NİSPET YAPMA MEKANI olarak değiştirelim....
    banghead banghead banghead

11. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Tamam abi ben kontör gönderecem diyen arkadaşa numaramı verdim bekliyorum kontörleri göndersin hemen mesajla göndereceğim numaraya fotoları. Kaç kontör gönderirse o kadar foto yollayacağım. Yaklaşık 50-60 foto var elimde.

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar amacım yeniden tartışma çıkarmak değildi, konuyu kapatalım.. ben Ali kardeşimiz ile görüştüm, müsait bir zamanda yükleyecek fotoları..

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing: bu çok iyiydi.. :laughing:
    Arnavutköy genelde iyi balık yapan bir yerdir.. ama tabi balığın günü gününe uymaz, bence denemeye değer..

14. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Hala gelen bir kontör yok. Neyse abi ben herzaman diyorum buradakiler foto moto haketmiyor. Ne gereği var burada rapor yazmaya git tut ye ne yaparsan yap. Neden milleti bilgilendirmeye çalışıyorsunki.

15. balikoltasi

balikoltasi Birol

Zaten foto moto koyduğunu şuana kadar görmedik. Geçenlerde raporuda artık koymayacağım diyordun. Buradakiler hak etmiyorsa niye koyuyorsun hala rapor ?
    Bu arada dün bende çift olta çalışıp 102 parça aldım gece 12.00 a kadar.
    yem: çakı hamsi

16. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Normaldir o kadar alman. Balıkçılar ağları teknelere alamayıp arkalarından sürüklüyordu. Bende birazdan fotoları bi arkadaşa göndereceğim o yükler siteye biraz gözünüz gönlünüz açılsın.

17. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4306 Atarı:100-220g Ağırlığı:495grr
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    merhaba balıkmania daha öncede böyle raporların dolayısıyla foto konusunda başka arkadaşlarla tartışma yaşamıştın bildiğim kadarıyla ve en son sözünde bir daha rapor mapor yazmayacağım haketmiyorsunuz gibi birşeyler hatırlıyorum. yine bir rapor yine bir foto tartışması yaratıyorsun bence. Ayrıca sen milleti bilgilendirmiyorsun kusura bakmada biraz hava atiyorsun gibime geliyor. Güya bilgilendiriyorum diyorsun sadece şu kadar balık tuttum bu kadar balık tuttum diyorsun. Kısacası bana palavradan başka bir şey değilmiş gibi geliyor. Şu zamana kadar senin yazmış olduğun bütün raporları okudum ve okuyorumda ilk ve son kez mesaj yazıyorum. Yaşınıda yazmamışsın ama mesajlarında çocuk gibi davranıyorsun kusura bakma

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

:thumb: :thumb: :thumb:
    ya biz 5 tane bulalım ALLAH bereket versin

19. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Merhaba Arkadaşlar KOGET isimli ( Koray ) arkadaşımıza birkaç adet fotoğraf gönderdim eğer paylaşmak isterse siteye ekleyebilir. Ondan rica edebilirsiniz isterseniz biraz gözünüz gönlünüz açılır hem :)

20. KOGET

KOGET

balıkmania

Arkadaşlar,

Balıkmania arkadaşımıza kontör gönderdim.Kendiside fotoları tek tek bana mms ile gönderiyor.Birazdan ekliyorum.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.