Dünyanin En çok Esneyen Misinasi ?

Konu, 'Misinalar' kısmında reha81 tarafından paylaşıldı.

1. reha81

reha81 reha kızıl

Bu konuda bilgisi olan var mı?

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selam Reha açtığın konu birkaç defadır gözüme takıldı iştirak etmek açısından cevap vereyim hemde aşağıdaki resimlerde olan ürün hakkında tecürbemi aktarayım bu misinayla denizde yada derin suda avlanacaksan balığın vuruşunu bile hissedemezsin el alışkanlığı varsa tabi o ayrı,geçen sene burada Bulgaristanda bir misina aldım olsa olsa dünyanı en esnek misinası budur dedirtecek cinsten,sazanı taktırdığımda resmen silikon yada lastik gibi oyna balığı mı çekiyorsun balık mı kafasına göre gidiyor ama sonuç garanti lastik gibi misina çok da sağlam sağlam,uzayıp kısalıyor bende şaştım normalde misina evet esner ama bu üründe baya abartmışlar:)al işte üşenmeden de şimdi ardiyemden alıp telefonumla resmini çekip buraya ekliyorum:)markası herşey umarım resimlerde iyi çıkar işte resimler Bulgaristandan selamlar

3. reha81

reha81 reha kızıl

abi resimler görünmüyor. ben tekneden avlanıyorum. hayalimdeki balık geldiğinde tekneye 10 m kalaya kadar çekmek istiyorum ( en azından :) yani kaçacaksa göreyim ondan sonra kaçsın :) yani balığı kaçırmakta mühim değil. sadece o mücadeleyi yaşamak. Ama en azından göreyim....

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Reha resimler bende karpuz gibi görünüyor:) bilgisayarında program eksik olmasın imageden yükleyememiştim hızlıresim yükle oradan yükledim resimleri neden ki merak ettim resimlerin açılmamasını

5. cesiniay

cesiniay Cengiz

Favori Kamış:
    Sıweıda golıhat 4.20
    Favori Makine:
    Okuma DT60
    En İyi Avı:
    Lüfer,Kefal,İstarvit
    resimler normal.bir sıkıntı yok.
    bu esnek misina balığın sudan çıktığı anda kafasını sağa sola vurduğunda esnemesinden sebep kopmaması açısından dahamı iyi olur acaba?

6. reha81

reha81 reha kızıl

Konu güncel arkadaşlar