Sitemizin temel ideolijisi üstüne, biz amatörlerin genel doğayı koruma içgüdüsü, bir balina için, hayatını ortaya koyan insanlar , Greenpeace ! http://www.dailymotion.com/relevanc...-new-radicals_politics?hmz=746162736561726368
Ben de facebook da sürekli buna benzer videolar yayınlıyorum ve yayınlamaya devam edeceğim. Ama sağolsun Şennurdan başka kimse yayınlamadı veya ilgi göstermedi. Aslında çok önemli bir konu bilinçlenme. Bir kişi bile izleyip etraftakilere birşeyler söylese veya öğretse çok şey kazanırız. Güzel paylaşım teşekkür ederim.
ben şahsen gördugumde etkılendım o vıdeodan, ben veya cevremde hıcbırımız bunların bırını daha etkı tepkı olara ortaya koyamadık, korkudan cekıngenlıkten bılınsızlıkten cahıllıkten umursamazlıktan vs ..., çunku tabanda eğitim yok , bu arada denızcı kaptan nıklı moderatör arkadaş, vıdeodakı ılk mesajımı sansürlemiş, sebepsiz yere ! sansürlediği de insanlar doğayı nden katleder, kapitalıst hedefleri uğruna güç kullanarak, kısaca yazdığım buydu, bunun neyını sansurlemiş anlamadım ?