EŞİMLE BERABER UZUN ZAMANDIR PLANLADIĞIMIZ VE BAYADIR HASRETİNİ ÇEKTİĞİMİZ BALIĞI SONUNDA ALDIK DİYELİM.TARİH 27/10/2010 SAAT GECE 2:50 DE YOLA ÇIKTIK. BEŞ DAKKALIK YOLCULUKTAN SONRA BALIĞIMIZI ALACAĞIMIZ YERE GELDİK.BİZ GİTTİĞİMİZDE BAYA KALABALIK OLMASINA RAĞMEN BİZDE ORDA BEKLEMEYE BAŞLADIK.ETRAFIMA BAKIYORUM BALIĞINI ALMIŞ OLANLAR ALMAYI BEKLEYENLER Mİ DERSİNİZ.BELKİ EN ŞANSLI OLAN BİZDİK.DAHA YENİ GELMEMİZE RAĞMEN BALIĞIMIZIN GELMESİ ÇOK SÜRMEDİ.ARADAN BİR SAAT GEÇMEDEN BALIĞIMIZI LİVARA(SERVİSE)ALDIK.BALIĞIMI HEMEN DARTTIM BAKTIM 3300GR GELDİ DİYEBİLİRİM Kİ DÜNYANIN EN GÜZEL BALIĞI UMARIM HEPİNİZE BÖYLE GÜZEL BALIKLAR NASİP OLSUN.İŞTE BALIĞIMIN(OĞLUMUN)RESİMLERİ RABBİM HERKESE BÖYLE GÜZEL BÖYLE ŞİRİN BÖYLE TATLI BALIKLAR(EVLAT)NASİP ETSİN İNŞAALLAH AMİN.... SİTE YÖNETİMİNDE ÖZÜR DİLERİM BENİM SEVİNCİM BÜYÜK OLDUĞU İÇİN İSTEDİM Kİ YAZIMDA BÜYÜK OLSUN.HAKKINIZI HELAL EDİN Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us DİYEBİLİRİM Kİ DÜNYANIN EN GÜZEL BALIĞI BENİM OLDU DÜN GECE TATLILAR HAZIR ARKADAŞLAR BUYRUN İKRAM EDEYİM.
Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İnşallah, acısını göstermesin. Tebrik ederim, dahası da rastgelsin
ne kadar tatlı bir trofe böyle...kardeşim eşine ve sana kocaman tebrikler...allah sağlık sıhhat mutluluk dolu bir hayat nasip eylesin...dert nedir bilmesin... netbook kullanıyorum...ekranı ufak...yazıyı okurken kesin levrek dedim...sayfayı aşağı kaydırınca o kadar sevindim ki...ben burada bu kadar mutlu oldum kim bilir siz orada nasıl bir mutluluk yaşadınız... hoş geldin bebek...
Allah analı babalı büyütsün, vatanına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.. Sizi ve eşinizi tebrik eder oğlunuzla beraber nice mutlu günler geçirmenizi dilerim...
biz tuttuk sıra sizde.... aslan evladım rabbim analı babalı büyütmek ve baht açıklığı nasib etsin....yeni avlara doğru rastgele size.......