Merhaba sevgili balıkavı dostları şimdi size duvara monte olta rafımı nasıl yaptığımı fotoğraflarla anlatmaya çalışacağım Malzemeler: -2 adet 65x4 tahta (Benim tercihim) -10 adet Pimaş boru kelepçesi (olta sayısına göre değişir) -Yeterli sayıda vida -Çekiç -Matkap Yorumlarınızı Bekliyorum
slm eline sağlık çok güzel olmuş ayak altında kalmaktan kurtulmuşlar.çok mantıklı bir iş yapmışın bravo
Güzel çalışma.:thumb: :thumb: Başlamışken devam et. 1-2 takım daha yapmalısın. Yoksa yetmez o kadarı. Ellerine sağlık.
Harika olmuş tebrik ederim. Gayet de güzel görünüyor. Bana da bir stand lazım, ben de böyle yapayım bari, iyi fikirmiş.
tebrikler. bu tip işlerle uğraşmayı çok seviyorum ancak bir türlü vakit bulamıyorum. evimizin bodrumu bu tip ekipmanlarımı saklamak ve atölye yapmak için harika ama iş güç vakit yok.
Eline sağlık çok güzel. Ben de yapacağım bu tip bir askı. 2. kelepçeli tahta yerine, alttaki destek tahta üzerine 1 cm yuvalar açsaydın aynı işi daha az malzemeyle görürdün gibi geliyor. Naçizane fikrim. Güle güle kullan.
konuyu hortlatayım elinize sağlık güzel olmuş bu sistemi görünce hemen şimşekler çaktı pimaş kelepçesi yerine cırt cırt kullansa idiniz..bence olta takımlarının daha sıkı tutunmasını sağlayabilirdiniz...diğer bir faydası cırt cırt ın açılıp kapatılması,,pimaş kelepçeye göre daha pratik olurdu..
Elinize sağlık çok güzel fikir ama benim ufak bir sorunum var, önce kendime İ.Ş.bir ev almam lazım sonra bir hobi odasını bu iş için ayırmam gerekecek.Bu odaya bir raf yaptıracağım rafa alacağım şişme botumu, elektirikli motorum akü ve şarj cihazımı koyacağım. Yanına böyle bir raf ve onun yanınada sahteler için bir raf yapacağım.Balığa gitmeden önce hobi odamdan şu kamış şu şu sahteleri istiyorum diye tek tek seçmek benim en büyük hayalim ALLAH büyük İ.Ş. bu hayalim gerçek olur ve burada bu konun altında bir gün paylaşırım.Birde balığa gitmek için lada niva veya 1987 model renault 12 tx renonun üzerine bağaj aparatı koyup Allah ne verdiyse oraya
ben de yeni gördüm, 10 numara, daha ne diyebilirimki böyle rafları malzemecilerde görmek isterim, seçim yaparken çok işe yarar