Duyarlı olma zamanı! Balıklar havyarlı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında gawanichi tarafından paylaşıldı.

1. gawanichi

gawanichi Öner

Favori Kamış:
    lineaeffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    Daiwa EMP6000A, Okuma AV-55B
    En İyi Avı:
    38cm karagöz
    Geçen Pazar sabahı boğazda avlandım (istavrit) ve öğlende avı bıraktım. Çünkü yeterince balık tutmuştum. reeling Eve geldim ve ilk işim balıkların bir kısmını temizlemek ve yemek oldu. Balıkları temizlerken bazılarının içinde havyar olduğunu gözlemledim. İçimi bir üzüntü kapladı. banghead

Balık avlamayı çok seviyorum, mrsparkle bu beni çok rahatlatıyor, o anlarda kafam öyle boşalıyor ki inanılmaz. Balık yemeyi de çok seviyorum. Özellikle kendi yakaladığım taze balıkların tadı inanılmaz. :hungry:

Ama havyarlı balıkları görünce :eek: gerçekten çok üzüldüm. Kimse balık tutmasın bu aylarda diyemeyiz -belki de demeliyiz- ama en azından sadece tek seferde yiyebileceğimiz kadar tutsak, abartmasak. Bir de şu sıralar av planlarımızı azaltsak. Yani her gün avlanan haftada bire düşürse vs.

Avı azaltan, hiç gitmeyen veya tek seferde yiyeceği kadar avlanan arkadaşımız çok var zaten ama, bilmiyorum yinede sadece yazmak istedim. :thumb:

2. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    +1 1 ay daha balık avlamayalım hiç birşey kaybetmeyizx herkeze rastgele.

3. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Bende geçen hafta yaptığım avdan sonra balıkları temizlerken havyarlı olduklarını gördüm ve çok yoğun bir şekilde balık olmasına rağmen en azından 1 ay balığa gitmemeye karar verdim...

4. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    HERKESE SELAM....

ÖNCELİKLE MÜBAREK REGAİP KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN.......ARKADAŞLAR YARIM ASIRI DEVİRDİM....SON BİR YIL İÇİNDE TUTTUĞUM YADA TEZGAHLARDA YOKLADIĞIM BÜTÜN BALIKLARDA HER AY YUMURTALI OLANINA DENK GELDİM.....GENELDE ÇOK BALIK TÜRÜ DEVAMLI YUMURTADAYDI....ŞAHSIM ADINA ŞAŞKINIM......DİKKATİNİZİ ÇEKMEK ADINA YAZDIM ....TÜM YIL YOKLAYIN...GÖRECEKSİNİZ......SEVGİ VE SELAMLARIMLA....