MERHABALAR sayın üstatlar abiler ben yalova da oturuyorum burda oltacılar ile adına ne kadar uygun bilmiyorum ama profosyonel balıkçılar ( hani av ruhsatında öyle yazıyor) ile sorunumuz var kayalıkarın beş on metre önüne ve tüm kayalığın etrafına ağ çekecek kadar azıtmış durumda lar tabi kimseyi zan altında bırakmak istemem hepsi değil tabi de belirli kayıklar gece gelip *oltacıların önünden hiç alınmadan pişkin pişkin ağı çekiyorlar bir topluluğumuz olmadığı için sesimizi kıyı polisi de duymuyor bir abimiz polis e şikayet ettiğinde aldığı karşılık çok tuhaf oldu (kardeşim sen orda keyf yapacaksın diye o adam ekmeğinden mi olsun )demişler eminim bu sadece yalova ya has bi olay değildir bunların önüne geçecek bir hareket siz değerli üyeler ve değerli ustalarımızdan tüm kıyı balıkçılığına gönül vermiş dostlarıda yanımızda olduğunu bilmek istiyoruzsaygılar
Merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sanırım açmış olduğunuz bununla aynı içerikli başka bir konu var. Aşağıdaki linke bir bakar mısınız rica etsem? http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17488