Abilerim kardeşlerim üniversite tercihleri açıklandı malumunuz bana düzce (gölyaka) çıktı düzcede göl varmı bilen varmı acaba mesaj olarakda atabilirsiniz orda bu zevkden mahrum kalmak istemem saygılar.
merhaba;yayak başı göleti,hasanlar barajı düzcenin güneybatısında irili ufaklı göletler ve melen çayı var.
Tamam işte Gölyakada Küçük Melen girer Büyük Melen çıkar tam yerine düşmüşsün. Ayrıca Yığılca yolunda Hasanlar Barajı çok temiz bir baraj Gölüdür.Bir zamanlar sazan ve Kasnası ile meşhurdu. Sevgiler
İyi yere gitmişsin seni eğlendirecek balık düzce de her yerde var.gölyakada akarsu bolca var.atacaksın oltayı çantaya sen de atlayacaksın bisiklete hadi sana rastgele
Verilen değerli bilgilerin bazı görselleri. http://www.duzcenufus.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=209&Itemid=263
vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim emin olun düzcede yaptığım bütün avların raporlarını zevkle yayınlıcam saygılar
düzceliler genelde yeniçağa gölüne giderler onların yüzünden yerli halk balık tutamaz hale geldi cyrr
Hayrullah, bence sen genelde yeniçağa'ya gidiyorsun. Ordakiler gene iyi. İnan civarda sotada kalmış hangi göle, dereye gitsen Düzce'li yahut Sakarya'lı görürsün. Çoğu torbacı. Ben ramazanda 4 tanesini aldim, ordan burdan 11 olta takımı tedarik edip Aladağ göletine götürdüm. Sırf oltacılığa alışsınlar diye. Yorgunluktan öldüm, bir onun takımını tamamla, bir ötekinin takımı karışmış onu çöz, onu göster, bunu öğret... Ama şimdi telefon edip gene gidelim abi diyorlar.