bugun ilk defa bir baraja balık tutmak icin gittim ve 3tane balık tuttum mepsle.daha once sayısız denemem başarısız oldugu icin elimde bulunan 3 oltadan en dadiği ile atçek kamısı olmadıgı halde ve en dandik 1 numara mepsimle ve misinamla 0.25lik yola koyuldum.dedigim gibi cok umitsiz oldugum icin takılırda kurtulurum kafasıyla yola cıktım.yaptıgım 35 40 atıs sonunda 3 tane balık tuttum kucuk oldukları icin suya geri saldım.tabi bunları tuttunca biraz üzüldüm belkide tam takım gelsem trofe bir balık alırdım ama kısmet baska güne.fotograflar telefonla cekildigi icin kalite cok dusuk herkese rastgelsin
Cagri merhaba, Bu rapor birilerinin cok hosuna gidebilir Bayrami orada gecirecek birisinin Tatli su sardalyesi ve kasna ayni merada, Kismetiniz bol olsun.
hemeşerim tebrik ederim, deneme yanılma yolu ile edindiğin tecrübe sanıyorum hafızalarda iz bırakacak, o saatlerde bu boy balıklar alman normal, daha iri balık için ya daha derin dular yada aynı merada sabah ve akşam suyunu denemelisin. hasanlar barajında biz topak solcanı, danaburnu, ciğer gibi yemler ile avlanırdık. akbalık tutması zor ama zevklidir
tesekkurler abi heryerde bu akbalık ya trofe balık tutmama izin vermiyor yavas yavas ogreniyorum sonucta birikim isi bu
Emin ol, Takım taklavat tam olunca daha bereketsiz oluyor avlar Güzel vakit geirmişsin. Daha büyükleri rastgelsin.
Tebrikler, ellerine sağlık, kimse bu işi birden bire öğrenmemiştir, her şey zamanla olur, avların daim olsun. livarın boş kalmasın.
Hasanlar barjı yapılmadan evvel K.Melen ırmağı Kasna avının doruğunda av veren bir ırmaktı. 14-15 yaşlarımdayken,Düzcedeki akrabalarımızı ziyarete gittiğimizde bir fırsatını bulur yürüyerek ırmağa ulaşır meppsle kasna yakalardım. Yığılca tarafına dönüncede katılan Karasuya kadar sızar alabalıkta tutardım. Baraj yapılınca oraya aynalı saznda attılar ve bir süre çok güzel iri sazanda yaptı. Bence kasna için biraz daha üst taraflara baraj oluşmadan ırmakta halende iiri kasnalar bulunacaktır. Biraz daha ustalaşınca oralara uzanıp denemeni tavsiye ediyorum. Sevgiler
eyw vedat amca denerim bi haftasonu kalarak sazan avı yapmayı dusunuyoruz o bolgede oltaları atıp zilleri taktından sonra kasna icin urasıcagım