Evet sevgili balık dostları.Bu görüntüler de Düzce ve düzceli'den.Umarım beğenirsiniz.Keyifli seyirler..... [/IMG] http://www.fotoparked.com/upload/nr/667/kopyasi-kopyasi==a550524.jpg Devamı az sonra...
Bu da en sevdiğim balıkçı arkadaşım ve aynı zamanda babam.... http://www.fotoparked.com/upload/nr/667/93e7aba3==a550526.jpg İşte Düzce'nin doeyenlerinden...Koreli Ve işte yine ben Devamı az sonra...
Bunlar da turna avı görüntüleri... Evet sevgili dostlar şimdilik bu kadar.İlerde nice daha güzel görüntülerle buluşmak üzere.Saygılar...
Tatlı suyun duayenleri Düzceliler. Resim karelerinde tanımadığım tek kişi vardı. Oda KOMSERİM Ne mutluki sana biladerim süper bir babanın evladısın. Komserimin ellerinden öpüyorum.
Beğenmez miyiz Burhan abi harika görüntüler bunlar..Maşşallahh.. Av tekniğinizi ve kullandığınız yemler hakkında bilgi verir misiniz acaba?
Burhan abi bunlar ne böylee Mümkünse özelime avlak adreslerini yazarmısın abi nasıl olsa Düzce şurası hemen çıkalım yola Şaka bir tarafa gerçekten güzel trofeler. Elinize sağlık paylaşım için teşekkürler abim.
Allah ellerinize ve oltanıza dert vermesin ne diyebilirimki duayenler konuşmuş balıklar susmuş ve kareler konuşuyor helal olsun . Avlarınızın devamını dilerim.
burhan abime yakışır tabii babası yusuf amcamada o bi tanedir ve oltacıların gelmiş geçmiş en büyük duayenidir kendisi tekrar burdan ellerinden öpüyorum allah başımızdan eksik etmesin.
Güzel balıklarmış yanlış anlamayın ama ben resimlerde olta takımı falan göremedim ama gözüme sepetler ilişti sanırım saka diye tabir edilen hapislerle yakalanmış doğrumu acaba
Nostalji fotolarda olta takımlarını görmek o kadarda önemli degil. O dönemlerde tutulan balıkları ya o tür livarlara yada soğan çuvallarına koyarlardı oysaki şimdi ][/URL arkadaşlarım bunlara koyuyorlar.
Serdar Bey, sizin saka dediğiniz şey neacaba?Şuna mı benziyordu?Görebilirsek sevinirim????Biz bu aşşağıda görülene hapis diyoruz. İşte o ipinden tutulunca ağzı büzülen, içinde ölmemesi için balıkları saklamış olduğumuz NOSTALJİK hapis!!!!!!
günaydın ağam hayırlı sabahlar hayırlı işler resimlerin kusursuz ve harkulade çıkmış ellerin ayakların dert görmesin
serdar kardeşim merhaba,saka dediğin şeyi ne gördüm ne tanırım o balıkların herbiri olttayla tutuldu ve birtanesi hariç hepsinide ben tutum .o senin saka dedigin bizim balık hapisi dedigimizin içindekileride oltayla tutuldu neyse oltayla balık tutan herkez onların ne olduğunu çok iyi bilir serdarım merak etme sen.