İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi belirtmek isterim. Ebay dan dyneema misina getirtme niyetim var, fakat bazılarının 100 mt fiyatı 100 doları geçerken bazılarınında 300 mtsi 10 doları bulmuyor. Tabi bu ucuz olanlar singapurdan geliyor. Şimdi benim asıl takıldığım nokta şu, surf kamışıma 0,25 mm civarında 10 kg gerçek çekerli olsun yeter diye düşünürken bu kadar uçuk fiyat farkı takıldı. Sizce ne yapmalıyım?
Orda 2 çeşit satış türü var biri açık arttırma diğeri ise hemen al fiyatı.. Açık arttırmalı ürünlere hiç yanaşma.. Resimde 1-2-3 diye belirttim.. 1. Hepsi 2. Açık arttırma usülü (Genelde şahış satışları) 3. Hemel al fiyatlı ürünler.(Genelde mağaza ürünleri) aramanı yaptıktan sonra resimde gösterdiğim 3. bölümden alacagın ürünün fiyatına bak..
Örgü misinalarin fiyat farklarinin cevabi sitede mevcut zaten,buyrun okuyun... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30785
Asıl cevap bu galiba.. Dün bende ebaydan alışveriş için biraz kafa yormuşdum.. Aynı ürüm bi bakıyorum 50 dolar bi bakıyorum 100 dolar.. Sonradan çözdüm biri açık arrttırma usülü diğeri peşin fiyatı.. Aklıma ilk o geldi..
Fiyat farki örülen misinanin telinin coklugu ile ilgili,mesela üc telden örülen misina ile 8 telden örülen misina arasinda fark olacaktir tabikide,birde örgünün yogunlugu var,vermis oldugum linkte detayli olarak anlatilmistir...
Arkadaşım, Barış doğan ve Selim abinin değindiği konular fiyat farkını etkilediği gibi marka olmanın verdiği ayrıcalıkta diğer marka olma yolundaki ürünlere fiyat farkı olrak yansıyacaktır
spiderwire kullanıyorum 3 senedir 10 numara bi ip. berkley whiplash aldım oda öyle ama bakıyorum siteye balık takılmış ip kopmuş. işte orda fiyat farkı geliyo aklıma. çünkü ben koparmak için tekneye bağlayıp motor gücüyle çekiyorum dibe takılınca. kalınlık 0.40 çıkrıklarda 0.15 makinalarda