arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum.öncelikle hepinize merhabalar.bu sitede siz tecrübeli arkadaşlar aracılığıyla yaklaşık 3 senede bayağı katkı sağladınız hepinize çok teşekkürler.benim ilk sorum şu olacak örgü misinaya sahte yemler direk bağlanırmı çünkü dynemalar görünüğünden dolayı handikap oluşturduğu söyleniyor.dyneemadan sonra misina ilemi bağlamak doğru olur. şimdiden çok teşekkürler
http://www.youtube.com/watch?v=s40lmqVux4E Bu düğümle beraber fluorokarbon misina bağlayabilirsiniz. Sorunuza gelirsek ben Berkley 0,06 kullanıyorum. Gereksinim duymadım. Eskiden kullandığım 0,23 Sufix ilede levrekler almıştım. Hatta rapala düğümü yerine okumanın rapala halkalarından kullanıyorum.
Mehmet kardeşimiz gerekli açıklamayı yapmış.Bence de ipin önüne ayrıca misina bağlamaya gerek yok,resimdeki klipsi bende kullanıyorum ve tavsiye ederim...
peki bi sorum daha olacak.gökçeadada sırtı ya çıktığımızda teknenin sahibi arkadaş bana sahte ile dynema arasına misina kullan yoksa dyneman çok farkedildiğinden dolayı işin zor demişti.sizin tavsiyeniz nedir
Bence zararı olmaz, ben sırtıda yem arkasına 3 kulaç kadar fc kullanıyorum bir fırdöndü atıyorum arkasına da istediğini kullanabilirsin.
Arkadaşın doğru söylemiş. Sahte ile dynema arasına daha az görünür florakarbon misina kullanabilirsin. Video da nasıl iki misinayı birbirine bağlayacağın gösterilmiş.
arkadaslar bu video da iki misinanın bir birine baglanması gösterilmis degisik degisik düğüm sekilleri var iki mizinanın bir birine baglanmasında.şok leader kulandıgımız takımda dugumun kamakinadan boşalırken takılma yapmaması kamışın halkalarına fazla surtunmeden cıkması icin en ideal düğüm sekli hangisidir? anamisinaya şok leader baglayacagız şok leader makınada bir iki tur sarılı olacak atış yaptıgımızda boşalırken takılmayı en aza indirecek düğüm şekli hangisi kullanan yada bu konuda fikiri olan varmı?
ben bu rapala düğümünü kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. http://www.amator-balikcilik.com/blog/?p=44
Bende yine Berkleyin 0,30 5,4 kg çekerli FC si var. İlk geldiği zaman bağladım spin takımıma ama düğüm mukavemeti çok düşük olduğu için çıkardım. Sizde bağlayınca düğüm mukavemetini kontrol edin...
Sırtı çekerken,jigging yaparken şok leader ( normal yazılışıyla yazdığımda patlak gözlü image çıkıyor ) bende kullanıyorum ama dediğim gibi at çek yaparken kullanmıyorum...