eagle cuda 168 sonar hakkında!

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında ssancak17 tarafından paylaşıldı.

1. ssancak17

ssancak17 SERKAN

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    levrek 5 kilo
    merhaba arkadaşlar yenı aldığımız balık bulucu yane sonra fotoda goruldugu gıbı bızım aldıgımız model portatıf yane 8 tane pil ile çalışıyor, kurulumu ve kullanımı çok kolay bır alet henuz denızde kullanmadık bu hafta sonu kullanıcaz ancak aletın bırde simulator secenegı var bu sayede sankı denızdeymıs gıbı tum ayarları uyguladık, bakalım denızde nasıl olacak. bu aletı alam ve kullanan varmı tecrubelerını paylaşırsanız sevınırım.
    saygılar.

http://img149.imageshack.us/img149/8967/eaglecuda168.gif

2. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Biz 300 olan modelini aldık. Transducer'ı Düzgün bir şekilde sabitlemek ve pervaneden uzak tutmak gerekiyor. Sinyali yolladıktan sonra geri alamıyor ve en son gösterdiği noktada kalıyor. Onun dışında dip yapısını ve derinliği gayet iyi gösteriyor. Bildiğimiz yerlerde dolaşıp test ettik. Amatör kullanım için yeterli.

3. onur1872

onur1872

serkan nekadara ve nereden aldınız?cumartesi günü deneyimden sonra yazabilirseniz iyi olur bizde bilgilenmiş oluruz.bende gps düşünüyorum.herşeyi tam takım yapmışsınız siz bu gidişle yat da alırsınız :D

4. FERMET

FERMET

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    levrek 5 kg
    onur inşallah o günleride görürüz.biz başı şeylerden bıktığımız için olmuşken tam olsun mantığıyla bunları aldık.artık bir savunmamız yok.kıyıdan atarsın balık gelmez,balık açıkta deyip kendimizi avuturuz.bot var motor var dolaşır dolaşırsın balık yok burda merayı bilmiyoruz dersin.işte bunları en aza indirgemek için balık bulucusundan can yeleğine,yangın söndürücüden sağlık çantasına olta setinden taburesine hatta brandasına kadar takımı tamamladık.inşallah bizde göğsümüzü gere gere deniz av raporları bölümüne bir kaç rapor eklerz.inşallah bi günde beraber gideriz onur.ayrıca konuya katılımın için teşekkürler

5. onur1872

onur1872

valla harika olmuş siz bütün takımı tamamlamışsınız.bahane konusunda ise doğru diyorsunuz.lakin balık işlerinde tecrübe çok önemli.en az iki çıkışınızda eve boş dönerseniz moraliniz bozulmasın çunku normali budur.balık bulucu çok işinize yarayacaktır.aslında bir gün botu olan arkadaşlar hep beraber çıksak harika olur.4 5 bot çıkıp gezip avlanabiliriz hatta yaz aylarında birbirimizden cesaret alarak adalara gidebiliriz.birimizin bir arızası olsa yada acil bir durum çıksa en kötüsünden botumuza birşey olsa diğerlerimiz yardıma gelir.tek başına fazla açılmaya benim gözüm kesmiyor.hatta geçen çıktım akşama doğru adalara bir baktım..bu botla tek başıma adalara gidemem dedim gözüm korktu. zaten yaz ayları da geldi.balıkavı olarak böyle bir etkinlik yapılabilir yapabiliriz.adalar çevresinde denize girilebilecek çok güzel birçok yer var.hatta plajlar da cabası.

Son düzenleme: 9 Mayıs 2009