merhaba iyi günler ben EBAY'DAN alış veris yapacağım ordan olta makinesi almayı düşünüyorum güvenli mi ordan alış veris türkiye ile arasında 200 milyon oynuyo kargo bedeli felan ne kadar şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33193&highlight=ebay+al%FD%FEveri%FE bu linki tamamı ile oku gereken her şeyi caner arkadaşımız anlatmış sana çok faydası olur takıldığın yerlerde yardımcıda oluruz bilgimiz doğrultusunda..
Satıcı best seller kategorisinde ise problem olmaz. Yeter ki Turkiye'ye gonderisi olsun. Ebay global diye giris yaparsanız, Turkiye'ye gonderisi olan satıcıları gorursun tamamen. Kargo ucreti 15 Dolar ile 40 Dolar arası degisir.
güvenli satıcılardan (profili %99,9 civarı) rahatlıkla alışveriş yapılabilir.kargo bedeli ise shipping sekmesinde görünür..ben birçok ürünü free shippin (bedava kargo) ile almıştım
merhaba ben EBAY a kayit oldum msn adresime mesaj geldi şimdi girmeye çalışıyorum kabul etmiyor şifreyi yardımcı olurmusunuz birde arkadaş EBAYDAN alış veris yapmış gümrük vergisi odemis