herkese selamler edirnedenim bnde sitedeki herkes gibi bu hastalığa yakalandım kurtulamıyorum vede kurtulmak istemiyorum
cihangir kardeşim aramıza hoş geldin.cihangir 22 mesajdan sonra merhaba demiş ben altı ay sonra dedim semih
Ailemize hoş geldin kardeşim gün ve gün Edirneli arkadaşlarımız artıyor sitede buda bizleri çok mutlu ediyor
sevğili kardeşim hoş geldin bilğilenmenin sonu yoktur ufku geniştir en güzel şey olanı sayğı ve sevgi ile paylaşmaktır. her zaman yardımcı olacak iyi arkadaşlarımız var olduğunu söyliye bilirim.ufkun geniş daim olsun.selamlar.
cihangir yeni raporlar yokmu çıkmadın mı bu aralar balığa... hadi bakalım bekliyoruz edirne den güzel bir rapor sevgiyle kal
Sağlık olsun takma kafana,olur böyle şeyler bol bol balığa çıkarsın geçer . Bu hastalığının bir ömür boyu devam etmesini ve hele mümkünü varsa çevrendeki kültürlü ve bilinçli birçok genç kardeşimizede bulaştırabilmeni tavsiye ve temenni ederim. Allah kurtarmasın evlat .Allah bu müzmin ve bulaşıcı hastalığın sebebiyle Annene babana ve ilerde evlendiğinde eşine sabırlar versin.Eğer usulsüz avlanır balık nesline ve doğaya zarar verirsen tez zamanda Yüce rabbim seni bu hastalıktan kurtarsın