16 ila 20 Eylül aralarında Enez de bulundum ve her gün ava çıktım ve güzel balıklar tuttum. ilk gün beni çok mutlu etti hoşgeldin yaptı Enez bana ve güzel zarganalar aldım. Sabah 6dan öğlen 1 e kadar durdum. 2. Gün aynı saatte çıktım ama pek tatmin edemedi beni sabah 10 gibi avımı bıraktım ancak yemlik 2 tane tutabildim. Sonra ben bu konuda fazla hırslıyım ben buraya geldiysem seni tutucam diyerek öğlen 3 te tekrar cıktım ve çok güzel Kendi trofem diyebilcegim cok güzel bir zargana geldi Resimlerden anlayacaksınız o zarganayı zaten 3. günümde kıyıdan silikonla at çek yaparak stilimi değiştirdim levrek ispendek gibi balıklara oynamak istedim ama yağmurlu hava ve hasta oluşum avımdan pek verim alamamamı etkin kıldı. Sonra silikonu cıkardım yerine tekrar zargana tutayım dedim yağmurda 2 tane yemlik diyebilcegim zargana tutup eve doğru yürüyordum. Enez de son 2yıldır türemiş olan pavurya(mavi yengeç) lar ben eve giderken denizle ufak bir derenin birleşiminde duruyordu 3 taneydiler. Birinin üstüne elimi attım elimi kanatsada yakaladım onu eve yine elim boş dönmedim. Son günümde en güzel balıklarımı yakaladım . Tam dere ağzından gelen 9-10 cm lik bir levrek de keyif kattı avıma geri saldım ufaklığı Çupra, iskorpit, zargana ispari ve mırmırla tamamladım son günümde de beni mutlu bıraktı. Kullandıgım oltam LINEAEFFE SPIN KAMIŞ 3.20 Makinam Balzer EH35 Tir. zargana harici diğer balıklar için ; Sülüne, kum solucanı, beyaz kurtçuk zarganalar içinde zargana kuyruğunu kullandım. Bu yüzden bazı balıkların kuyrugu kesilmiştir idk Pavurya hala yaşıyodu poz verdi resmen ve bu pozundan dolayı onu eve götürdekten sonra tekrar gidip suya saldım En büyük zarganam :thumb: Temizledik yemeye hazır
VAAY memleketimden raporda geliyor. helal olsun valla. ben senin bahsettiğin tarihlerde Bursa da idim. artık hafta sonu gitmek istiyorum Eneze. kısmet var ise alırız bişeyler
Çok uğraştırıyo çok nazlı bi deniz biliyosun enez ama uğraşana emeğini veriyo. Ben de Edirneliyim Enez de yapıyorum her yaz tatili