Arkadaşlar merhaba. Ben Edirne-Keşan'dan katılıyorum. Erikli bölgesinde denizde kıyıdan avlanıyorum. Askeri personelim. Bütün arkadaşlarıma rastgele......
Vatanın bana göre en güzel topraklarından selamlar getirmişsiniz. Sizlere de selamlar bol balıklı günler.
Hakan hoşgeldin. bende Keşanlıyım. Genelde Eneze giderim avlanmak için birde yayla erikli mecidiye kıyılarına. çook nadir de adilhan sazlıdere kısımlarına. hangi tür av ile ne tür balık avlamayı düşünüyorsun. yada yakın zamanda avladığın balık varmı erikli tarafında ?
Merhaba... 29 Ekim günü İbrice Limanına gittim. Aşırı lodos vardı. Limanın içinden atmak zorunda kaldık. Sülünez ve karides kullandım. Şamandıra ile attım ve 6-7 tane kupa geldi. Boyları küçüktü geri saldım. Bu hafta sonu göbek taşı veya o bölgedeki yüksek kayalık alana gitmeyi planlıyorum. Çoğu zaman Eriklideki göletten mamun çıkarıyorum. En son 2 hafta önce İtalyan koyunda canlı mamunla 5-6 tane mırmır ve kum mercanı alabildim. Sence bu mevsimde kıyıdan hangi yem kullanmalıyım ve hangi tarafta kıyıdan atabilirim. Yardımcı olursan sevinirim. En kısa sürede de tanışalım bence. Bol avlar....
tanışırız elbet ben genelde eneze gidiyorum. oraları pek sevemedim. erikli göletin denize döküldüğü yer kayalıkların orası genelde iri balık barındırıyor dediler. ben bir kaç defa gittim, bir şey alamayınca biraz daha uzak olmasına eneze geri döndüm. enez limanı ve çevresi çok daha güzel. bu aralar trollerde enezde limanda. trollerin altında iri balıklar cirit atıyor ibrice limanı artık bitti. dalgıçlar olduğu sürece de düzelmez. boşuna yorma kendini orda.