Güzel vatanımızın en batısındaki Edirne ilimizin içinden geçen ve Edirneye ve biz doğa severlere hayat veren Meriç nehrinden bazı kareleri sizlerle paylaşmak istedim.
serkan bi an gıpta ve tebessümle resimlerine bakarken orada olmayı hayal ettim inan.süper kareler hele eldeki şiş ya icat çeşme ne tür balıklar alıyorsunuz orada?
Teşekkür ederim Sedat abi.Sizi misafir edelim hayal değil gerçek olsun. Ayrıca Meriç nehrinde israil sazanı,kefal,levrek,yerli sazan,miryana,yayın çok seyrek olarakta yılan balığı avlıyoruz. Birlikte güzel avlar yapmak dileğiyle Herkese rast gele
cok güzel bir mekan nehir de gayet temiz görünüyor Bu arada siste sucuk yerine bol bol balik görme temennisiyle
Balık ta olacak biraz sabır Hele şu yayın sazan serbest olsun şu an sizinde bilmeniz gerektiği gibi 30 Hazirana kadar av yasağı var. Saygılar.
abı tebrıkler sadece doga superya sısler orda cesmende var abı sen eve gıtme super ora ıstanbuldan balıkınca hanıderlerya yalancı cennet aynen ole valla paylasım ıcın saol.
Hemşerim resimler çok güzel.Temiz mi demiş arkadaşlar.Heralde nehirlerine duyarsız böyle bir belediye var mı?Şehir içinden Meriç ve Tunca Nehirleri geçer.Belediyenin umrunda değil.Belediye için atık atma yeri.
serkan kardeş paylaşım için sağol sanırsam resimdekide eşin sende benim gibi eşini kamplı balık avına alıştırmışsın meriç nehri keşke resimlerde göründüğü kadar temiz olsa 30 hazirandan sonrada sazan ve yayın raporlarını bekliyoruz
anca beraber kanca beraber ben nereye oda oraya. sezonda av raporlarım detaylı bi şekilde bol fotolu olarak gelecek. İlginize teşekkür ederim Rastgele.
Serkan Hemşerim bol fotolu raporlar çok hoşuma gidiyor.Sanki bende olayın içinde oluyorum.Resimlerini bekleriz.
Serkan kardeşim emeğine sağlık güzel manzaralar umarım bir dahaki sefere bu manzaraları balıkla süslersin
şimdi resimleri bir daha inceledim de, çeşme niyetine kullandığınız damacanadan (babamın tabiriyle boduçtan) niye su akmıyor... evet, cevap bekliyorum. altında elinizi yıkıyor görüntüsü vermişsiniz ama su akmıyor...