...... arkadaşlar bende meriç yadatunca üzerinde yayın balığı yakalayabileceğimiz yerler var mı ?** ve nasıl takım kullanmalıyız bilgi verirseniz sevinirim...
Süloğlu barajında avlanma yasağı oluyor mu? Haziran ayı içerisinde gitmeyi düşünüyoruz, bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Süloğlu barajı Edirnenin en eski avlak yerlerinden biridir. Yasak standart prosedür dür. Oltacıya serbest diye biliyorum. Ama lütfen ağ ve tırıvırı atmayalım. Balık popülasyonuda geniştir. Boş döneceğini sanmam. Edirnedeki avlaklara gelince. Bu foruma bile edirne yazsan birsürü yer çıkar. Türkiyede balık avlakları konusunda en şanslı ve fazla il Edirnedir diye düşünüyorum. Ne ararsan var. Sazan, yayın, levrek, kefal, hiç biyer bulamazsan Meriçe inebilirsin. Mutlaka tavayı kirleticek bikaç parça yakalarsın. bende 15 Haziranda Edirnedeyim. Meriçte Kasna avı için diş biliyorum. Buradan Vedat Abayoğlu abime duyurulur. Kasnaları paylaşıcam eğerki tutabilirsem. Haydin rastgelsin.
Arkadaşım, orda sazan çıkmaz bitti. Levrek türleri hakim, amerikan ve sudak. Yayın da var. Kızılkanak, kara sazan. Ama zorlu bir barajdır. İnsanların az olduğu dereye yakın yere gitmeye çalış. Ama balık istiyorsan, kayalı veya armağan göletlerini tavsiye ederim. Ama bunlarada gerek yok. in meriçe, ne ararsan bulursun. Sazan, yayın, kefal, kızılkanat hiç bişey yapma 1-2 numara mepsle dünyanın kefalını yakalarsın. Bence okadar uzağa gitme. Rastgelsin
Yardımlarınız için minnettarım. Dediğiniz gibi meriçe gideceğim remixonun fosforlu bir kaşığı var onla gerçekten kefal tutuluyor.