Edirne'den herkese selam ve saygılar

Konu, 'Tanışalım' kısmında coolbreeze tarafından paylaşıldı.

1. coolbreeze

coolbreeze emre

İyi akşamlar abilerim ve kardeşlerim. Ben Emre. Edirneliyim. Aranıza yeni katıldım. Balıkçılığa burda meriç ve tunca nehirlerinde başladım. sazdan yapılma oltalar ile. Fakat bu nehrilerde balık yakalamak sayısaldan büyük ikramiye yakalamak gibi :)
    Herkese balıklı günler dilerim

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Merhaba Emre dostum Edirne'den sanada selamlar.
    Aramıza hoşgeldin..

3. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Emre Bey ojgeldiniz be ya.İnşaallah güzel paylaşımlarınız olur.Meriç ve Tunca Nehri'nde balık yakalanabilmesi için sayın çok başarılı belediye başkanı!!!!!!!! Amdi Sedefçi'nin Edirne kanalizasyonlarını nehire vereceğine arıtma tesis yapmasına ve Tarım il müdürlüğü yetkillilerinin yavru yayın balığı ve tırıvırı satışının engellemesine bağlı.Bu nehirlerde neredeyse Bulgar Sazanı bile çıkmaz oldu.Şehirden üç tane nehir geçiyor ama pislikten mezbellelikten geçilmiyor.ailenizi alıpda nehir kenarlarına gidemiyorsunuz pislikten.Hele Tunca Köprüsünün altı.İnsan bir temizler,sen temizlemiyorsan DSİ yi harekete geçir.İşte bu vurdumduymazlık yüzünden nehirlerde balık nesli gittikçe yok oluyor.

4. BuDaKDoĞaNCaLı22

BuDaKDoĞaNCaLı22 hüseyin

En İyi Avı:
    7 kg aynalı sazan
    arkdaşlar selamlar buyaz tunca nehrine gittim lağımları görünce ister istemez vazgeçtim değirmenyeni köyünün o taraflara gidip temiz suda balık tutayım dedim ama odaneki herkez suyun içine girip ağla balık avlıyorlar oltayla tutanlarada sırıtarak bakıyorlar. ben size bişey sormak istiyorum meriç nehrinde piknik yapıp rahat balık tutabilceğimiz yerler paylaşırsanız sevinirim . bosna köy taraflarında balık avına giden var mı herhangi bir yasak falanda var mı bilgilindirirseniz sevinirim.

5. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Aramıza hoş geldim Emre kardeşim, güzel paylaşımlar dilerim hoşçakal.:) :) :)