Teknemiz inmediğinden iki gündür kıyıdan balığa çıkıyorum. İlk gün bağlar burnundan yemli attım yemim kendi kuruttuğum sülineydi. Fakat bir dahakine buradaki midyeciyle anlaştım ve canlı midye istettim onunla deneyeceğim acaba verim alırmıyım hiç bilmiyorum aranızda kullanan olduysa nasıldır söylerseniz sevinirim... Saat 23.00 civarında ava başladım 3 adet iri yılanbalığı ve 1 adet 750gr lık bir mırmır aldım. Ama malesef dayımın ben yılan balığı yemem sözleri üzerine geri salmak zorunda kaldım. Fakat denizden babam çıksa yerim bir daha tuttuğumda mutlaka bir tanesini alıp deneyeceğim Evden aceleyle çıktığım için hırkamı unutmuştum saat 02.30 sularında artık rüzgara dayanamdım ve sabahın ilk ışıklarında levrek için at çek yapamadan mecburen eve döndüm. Halbuki okadar beklememin tek sebebi levrek denemekti ama nasip olmadı biraz moralimi bozsada daha 3 ay burdayım Yolda gelirkende mırmırın olduğu poşet bir elimdeydi omzumdaki çantayı düzeltmek için yere koymuştum ki bir köpek geldi poşeti kaptı ve koşarak uzaklaştı arkasından bakarak afiyet olsun demekten başka çarem kalmadı Bu akşam yaptığım av ise kıyıdan at çek ile kalamar avıydı. Geçen senelerde bir çok kalamar ve sübye tutmuştum hatta bir kere yavru bir ahtapot bile oltama takılmıştı... Ama bu akşam bir tek vuruş bile alamadım deniz durgundu ve yarım ay vardı tam kalamar için ideal şartlar vardı ama tek sorunum vardı geçen sene 1.5 kiloluk kalamarı tuttuğum mera üstüne plaj mavi bayrak yapılacağı için dubalarla sınırlar çekilmişti bu şanssızlıkla bildiğim diğer bir noktaya gittim. Fakat dediğim gibi tek bir vuruş bile alamadan saat 23.00 da başladığım avı 01.30 da sonlandırdım... Dönüş yolumda kıyıdan yemli sallayan bir grup kişiye rastladım muhabbet ettik çok güzel bir mırmır ve barbun almışlardı bir tanede şansa deniz yıldızı takılmıştı kancalarına rastgele dedim ve yoluma devam ettim... Biraz moralim bozuldu favori noktam dubaların işgaline uğramıştı ama ne yapalım kader başka bir mera bulmak zorundayım artık... Bu civarda avlanan birileri varsa benden başka beraber avlanmaktan şeref duyarım haber verin yeter