*** arkadaşlar alllah nasip ederse şubat ortalarında akçaya gidicem 4-5 günlüğüne iş stresinden iyice sıkıldım havalarda güzel gidiyor geçtiğimiz pazar takım çantamıda elden geçirdim makinamın misinesini dynema ip ile değiştim 0.12mm sahte yemlerim jigim çaparim herşeyim hazır FF imde hazır eğer aksilik çıkmazsa kayıkla sivriceye gitme ihtimalide var şubat ayında daha önce tecrübe edenleriniz varsa hem yemli oltayla hemde kayıktan sırtıyla kıyıdan at çek ile ne tür av yapabiliriz.. şimdiden teşekkür ederim gelecek cvplar için
Akçay oltacılar grubu var orada Onları takip edersen avlak sorunu yaşamazsın. Bu aralar levrek çıkıyor.
konuyu okuyan epeyce kişi war ama bölgeyle ilgili mevsimsel deneyim sahibi olan sanırım yok.. akçaylı oltacılarınn bildikleri yerler çoktan kurumuştur benim yerle ilgili sorunum yok merak ettiğim bu mevsimde ne yakalayabilirm ve hangi yemle daha verimli olur
asosa uzanırsanız levrek alırsınız spin veya yemli ile. onun dışında oralar her zaman çupra ve karagöz yapar yemli ile. pek bilgim yok daha fazla.
asosa gitmeyi düşünüyoruz yada babakaleye nasip, allah izin verirse gidebilirsek balıkta yakalarsak süper olur