Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır güzel balık haberleri duyuyordum,nitekim forumda da paylaşılıyor.Uskumru ve lüfer haberlerinden sonra güzel levrek haberlerinin de sebebi aşağıda ki linkte.. http://www.ciftlikpostasi.com/resifler-baliklari-korudu-sahil-yumurta-doldu/
Bu sene körfezde mart-mayıs ayları arasında enteresan şeyler oldu; bu sene lüfer geçen seneler kadar çıkmasına rağmen (benim çevremden gözlemlediğim), mart ayından sonra ciddi anlamda kofana avı oldu. Normalde geçen senelerde bu aylar dip balıkları avı içinde verimsiz dönem olurdu ama bu sene daha hareketli. Atılan resifler ileriye yönelik balık popülasyonuna fayda sağlayacak gibi duruyor. Sahil güvenlik av sezonunda denetimlerini arttırırsa (kıyı suyunda dahi gırgır/trol olmadık şeyler yapıyor) ilerki senelerde körfezimiz İnşallah daha bereketli hale gelecek
İnşallah ben de yakında bölgede olacağım. Resiflerin işe yarayacağını herkes gibi ben de umuyordum. Yazılanlar çizilenler çok sevindirici. Nasipse temmuz ve ağustosta bölgeden raporlar sunmak istiyorum...
İnşallah arkadaşım, Eskent-Narlı arası bir yerden avlanacaksınız galiba, açıktaki tekneleri takip ederseniz boş gelmezsiniz sanırım, rastgele
Aynen eskent narlı arasındayım. Jig ile av yapılabiliyor mu o bölgede acaba? Bazı mercan bölgelerini biliyorum ama mesela sinarit, torik, akya temmuz ve ağustosta hayal midir? Bu konuda bilginiz var mı?
çıkar veya çıkmaz ne desem bilemedim arkadaşım En güzeli; siz önce gelin, muhtemelen biraz sağınızda kalacak teknelerin olduğu yerde de şansınızı deneyin, çıkan balığa görede olta atarsınız, kısmetinizde hayalini kurduğunuz balıklarda varsa yakalarsınız, rastgele