Selam arkadaşlar, ben 1955 adana doğumlu Bülent Özarıkan,forum üyesi arkadaşlarınızdan Diren Örgen hanım'ın tavsiye ve telkinleriyle ayrıca uzun zamandır yaptığım gözlemlerin etkisinde kalarak 07.01.2008 tarihinde üye oldum,bir kısmınızı zaten nikname lerinizle tanıyorum,Burhaniye de ikamet ettiğim için edremit körfezinin çeşitli bölgelerinde kendi teknemle avlanıyorum,40 - 50 küsur mt. derinliklerde dip oltacılığı yapıyorum,hedef balıklarım hemen hemen çoğumuzun aşkı olan çipura,mercan.karagöz ve benzeri derin su balıklarıdır, eğer olurda iyi bir av yapma şansı yakalarsam sizlerle paylaşmak üzere sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Sevgili Bülent abicim aramıza hoşgeldiniz. İlerleyen günlerde merakla bekliyor olucaz raporlarınızı. Keyifli paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla, Allaha emanet olun.
Bülent Ağabey, Aramıza hoşgeldiniz. Umarım Sizden oldukça güzel AV Anıları dinleme fırsatı bulacağız.
Bülent Hocam hoşgeldiniz Aramıza birgün katılacağınızı biliyordum, o günün gelmiş olmasına gerçekten çok sevindim. Arkadaşlar Bülent hocamız, hani benim delişmen uskumruları ve hayallerimin çipurasını yakaladığım avlarda bahsettiğim Bülent hocamızdır. Kendisinin engin bir deniz ve av bilgisi vardır. Yapacağı paylaşımları dikkatle izlemenizi öneririm. O sizlerin bir çoğunu gerek forumdaki yazışmalardan, gerekse benim teknedeki avlarımızda susmaksızın sizleri anlatmamdan dolayı gayet iyi tanıyor. İşin kötü tarafı beni de gayet iyi tanıyor Tekrar hoş geldiniz, miçonuz tüm emir ve görüşlerinize hazırdır kaptanım!
Telkinlerim ha Zaten bir süre daha teklinlerime yanıt vermeseydiniz, 40 Mandrake gücündeki hipnoz yöntemimi devreye sokacaktım Bu arada Bülent hocam, Rapor yayımlamak için ava gitmeniz gerekiyor. Ava gitmek için yanınıza bir miço gerekiyor. Bilmem daha başka ne demem gerekiyor...
Aramiza Hoşgeldiniz ... Kafaniza Takilan Bir Soru Varsa Balik Ve Balik Avi Ile Ilgili Sonsuz Tecrübelerimle Sizede Yardimci Olabilirim..
Aman diyeyim Bahadır arkadaşım, aman. Bülent hocamızı bulmamızla kaybetmemiz bir olmasın. Biz senin sonsuz bilgilerinden Müjdat'la bir kitap bastırmayı düşünüyoruz, değil mi Müjdat ehe
Kesinlikle ama sen sadece bize anlat bilgi ve tecrübelerini bırak biz kitabı basalım vatandaş oradan öğrensin
Aşkın'ım sen biliyorsun onların hepsininde neden kırmızı olsuğunu . Ben sadece satır başını büyük harfle başlayın dedim ama maşallah Bahadır coşmuş her kelimeyi büyük harfle yazmış,galiba bana inat yapıyor.
Alçak gönüllülüğünüze hayranım.. Fakat bu sonsuz bilgi dağarcığınızda sanırım bir sorun var... Şöyleki.. Şamandıralı takımla Eşkineden başka birşey tutulmaz demişsiniz..Hatta Levrek tutamayacağımızı söyylemişsiniz... Külliyen yanlış... Ben çok tuttum..şamandıralı takımla levrek..
Hoşgeldiniz mesajlarıyla beni onore ve mutlu eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Sevgili miçom " Rahat".