Amatörden daha amatör bir şekilde rahmetli kayınpederimden kısa süreli görüşmelerimizde edindiğim çok az bir bilgiyle ve biraz malzemeyle işe giriştim, Öğrenmek, amatör balık avlamanın zevkini yaşamak istiyorum vesselam... Elimde 2 tane olta, bolca tekli ve üçlü iğne, yalancı balıklar, makaralar, kurşunlar v.s. var, hepsi Rahmetli kayınpederimden kaldı, epey çok malzemesi vardı birkısmıda tanıdık bir balıkçıya satıldı, Yazında gelmesiyle beraber Kurtboğazı barajına gitmeye heveslendim, turna-sazan-kadife çıktığını biliyorum, birkaç defa rahmetliyle balığa gittim, çekme zevkini hiç yaşayamadım ama genel hatlarıyla yöntemleri biliyorum, kurallar çerçevesinde avlanmak istiyorum, genel anlamda forumu inceledim epey bilgi ve tecrübe var, paylaşımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Mesajınızı yanlış yere yazmış olduğunuz için gerekli kategoriye taşıdım. Tanışma kategorimiz burası, böylelikle siz de böyle bir kategori olduğunu görmüş oldunuz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoşbulduk teşekkür ederim, kurtboğazına eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum, çok defa yanından geçtik flan ama bu amaçla hiç gitmediğim için bir bayanla gidilebilecek bir yermidir, özellikle balık tutulabilecek yerler böylemidir bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Hoş geldiniz aramıza, belirttiğiniz mevkii hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.. Rastgele...
Güzel bir hobiye sarmak üzeresiniz anlaşılan. Bahsettiğiniz mekan ile ilgili bilgim yok. Gittiğiniz ortamlarda iletişim kurabiliyorsanız, kadın erkek farketmiyor. Bu ortamlarda bulunan insanlar paylaşmayı çok severler. Bir kaç defaİstanbul, Beykoz sahilinde , eşimle olta atmaya gitmiştik. Orada da bulgur pilavı ve etli kemik pişiren akşamcılara rastladık. Adam özür dileyerek yanımıza geldi ve o pişirdiklerini bizimle paylaştılar. biz de onlara yakınlık gösterdik tabii ki. yani bu kişilerin mizaçlarıyla ilgili biraz da. Şimdiden rastgele.
Evet haklısınız yalnız yanında alkollü içecek getirip bu gibi yerlerde bunları tüketen etrafı rahatsız eden tiplere rastlıyoruz çok defa, rahatsız olmayacağımız nezih biryermidir acaba diye merak ettim sadece, tabiiki kimse bunu tamamen kestiremez ama, ağzımızın tadı bozulmasın düşüncesindeyim yani... Yoksa her ortamda yardımsever ve uzlaşımcı olmak en iyisidir