https://www.avpazarim.net/_A3-1438-effe-crystal-8-mt-karbon-kamis.htm Merhaba arkadaşlar. Linkteki gol kamışını kullanan var mi? Tavsiye eder misiniz? Spiderin 7 m lik sıradan fiber kamışını kullanıyorum ve balığı kamışı havaya dikerek rahatça alıyorum. Bunda da aynı kullanım rahatlığını yaşayabilir miyim , ne dersiniz? Yada yerine 8 m lik gol kamışı tavsiyeniz var mi?
Daiwa exceler 7 mt. , Okuma Tundra 8 mt ve Lineaeffe Holo Carbon 7mt. kamışları kullanıyorum. Hedef balık akbalık gibi ufak türler ise Daiwa hem hafif hem esnek bence on numara. Okuma aksiyonu biraz sert Lineaeffe ise ağır. İmkan varsa kamışları görerek inceleyerek almak en güzeli.
Spider in adii 7 m lik kamışıni ucunda balık varken rahatça havaya dikip bağı çıkarıp yem takbiliyorum. alacağım % 100 karbon kamista da aynı rahatlığı yaşamak istiyorum. Bahsettiğiniz markalarda bu mümkün müdür? Hedef balık alabalık yada o boyutlardaki levrek, sazan, Capak...
Ben bu kamışı kullanıyorum çok hafif kullanmı rahat yalnız biraz pahallı... DAİWA Exceler Karbon Göl Kamışı 7 Metre Kapalı Uzunluk: 134 Cm Ağırlık: 280 Gr Parça Sayısı: 8