Effe latex super soft 0.16-0.18'i 100gr ve üzeri deneyen varmı?

Konu, 'Misinalar' kısmında ardaykul tarafından paylaşıldı.

1. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    İyi günler.Çapari bedeni için misina araştırmamda latex marka misinayı gördüm.Mesela benim 0.30 luk samurai nin çekeri 6 kg bu misinanın 0.16 sı 6kg.Gerçekten bu kadar çekeri varmı.0.16 ile 0.18 i 100gr ve üzeri deneyen varmı?(Eğer doğru çekeri varsa rahat atması lazım)Karaköy'e baktım ama bulamadım.Eğer onay verirseniz internetten sipariş vericem.

Ya birde 150 mt lik 0.30 da 23kg 300 mt liğinde ise 9kg çeker yazıyo.İkiside super soft bu nası oluyo anlayamadım :)0.40 tada 16kg yazıo :):):)

2. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Sanırım sizin baktığınız misinalar Dyneema misina yani örgü ip misinalar bunlar monofilant misinalar göre dayanıklıdır doğal olarak. Ama bunları çaparide kullanamazsınız.

3. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Teşekkür ederim.Peki en fazla 0.20 mm olupda 100gr ı rahat atabilen fiyatıda makul misina önere bilirmisiniz.Biede bu Flourocarbon misinalar dikkatimi çekti ama pahalı gibi.normal misinalara yakın fiyatı olan Flourocarbon misinada varsa önere bilirmisiniz .

4. ismaildemir

ismaildemir ismail demirtaş

Latex Misinayı satan EFFE nin sitesine baktım orda sizin söylediğiniz bilgiler gözükmemekte. River misinayı tavsiye ederim

5. kağan

kağan Kağan

Latex Super soft misinayı ilk defa denedim ve hiç memnun kalmadım. Ben at-çek yapıyorum, beklemeli avlarda belki iyidir bilemiyorum. İlk defa, atış yaparken misina patlamasını bu misina ile yaşadım ve bir sahte kaybettim.
    0,23mm 15,850 kg belirtmesine rağmen, Asso Ultra 0,16mm den daha zayıf olduğunu söyleyebilirim.