EFFE marka kamışları nasıl bilirsiniz? Piyasa ortalamasına göre kaliteleri nedir? Bu marka içinde boğazda SURF için alınabilir olan model hangisidir? http://www.effebalik.com/Surf-Kamislar,LA_233-2.html#labels=233-2 Kağıt üzerindeki değerlere göre ilgilendiğim model "Rangers". Tecrübesi olan var mı?
Effe Capri bot kamışı kullanıyorum. 15 Tl ye almıştım ama 2 yıldır tekne avlarımda kullanıyorum. Memnunum. Bahsettiğin kamış hakında bir fikrim yok
Turuncu olan trastavere 3.90 ını kullanıyorum gayet güzel beni idare ediyor 150 gr sorunsuz atıyo üstünü denemedim biraz ağır sadece ve kalın
bende extreme kamış kullanıyorum aynen biraz kalın ve ağır beklemeli avlar için işe yarar bi kamış halkalarıda şu ana kadar paslanmadı
Bende Trastevere 3,90 mt olanından kullanıyorum istavrit veya beklemeli avlarımda, bugün 150 gr kurşunlada çalıştım maşallah hiç bir sorun çıkartmadı ama tabi süper kaliteli bir surf kamış değil güzel kullanmak lazım
selam.bende effe kamış kullanmadım fakat aklımda goliath 3.90 gezınıyor sürekli çekerı yüksek ve bıldıgım kadarıyla agırlıgı normal düzeyde fıyatta cazip bence.gölde ve denizde kullanmak için bu sene içinde 2 adet almayı düşünüyorum kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim..
Bende bunu merak ediyorum..Swedia markası başlı başına marka mı yoksa yan ürün mü?Bilgi verebilecek olanlar var mı? Teşekkürler..