Effe Mirage 60 Yerine Verilen Makina

Konu, 'Makineler' kısmında anti123 tarafından paylaşıldı.

1. anti123

anti123 Emre

İnternetten

Effe Mirage 60 Olta Makinesi (7 Bilyalı)

Makinayı satın aldıklarım listesine eklemiştim ve 1 gün sonra gelen telefonla stokda olmadıgını söylediler onun yerine dilerseniz ;

OKUMA BOXTER BXF60 MAKİNE

yollayalım dediler telefonda bılmedıgım için olur fiyat farkı ödemeyeceksem dedım
    ve bugun ürünler geldi kaliteli bir makinaya benziyor. İyimi yaptım kötü mü bilemedim

2. sillurace

sillurace Ruşen

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2.10
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV30
    En İyi Avı:
    Yayın (8 kg)
    Bir önceki konunda sipariş ettiğin makinayı önermediğimi yazmıştım. ''Yerine ne alayım'' deseydin, Okuma Boxter derdim.

İsabet olmuş bence.

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Daha iyisini göndermişler. Gülegüle kullan.

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    çaktırmadan ürünü al daha iyisini gönderiyorlar haberin olsun :) eger aynı fiyata ise bende bi tane effe şipariş edim zaten stoktada yokmuş :)

5. anti123

anti123 Emre

***** :) güzele benzıyor yorumlar için teşekkürler :)

6. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Güzel makine. Ben şuan kullanıyorum, beklemeli avlarımda. Başkaları ne der bilmiyorum ama kesinlikle sağlam makine. Kumda, denizde, güneşte, her durumda kaldı gene de hiç bişi olmadı. Yılda 2 defa( ilkbaharda avlara başlarken ve avlarım bitince) tatlı su ile yıkarım, wd40 ile elimden geldiğince yağlar temizlerim o kadar.

7. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    WD-40 ın yağlama özelliği olta makine parçaları için yeterli değildir, makinanın ömrünü çok kısaltırsınız, dikkat derim. :) Dış aksamı, vidaları, atkı teli falan tamam ama hareketli parçalarına bence wd-40 değdirmeyin. Değdiriyorsanız da çok çok iyi kurulayıp sonradan gres ile yağlama yapın çünkü wd 40 yağı da söker, dişlilere, rulmanlara elveda diyebilirsiniz.

wd 40 ı kamış halkalarında falan, kamışı uzun süre kullanmayacaksanız tavsiye ederim. Paslanmalarını çok geciktiriyor. Wd 40 ı bir beze sıkıp kamışın metal yerlerini bununla silip kaldırıp saklayabilirsiniz. Yani hareketsiz parçalarda pas sökücü ve pas engelleyici olarak kullanılması çok faydalıdır.

Not: Paslanıp kilitlenmiş, metali karıncalanmış misina sarım kılavuzu sistemi, rulmanı falan var ise onları açmak için de kullanılabilir, temizleyip sonradan yağlamak kaydıyla.

8. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Genellikle cogu kisi tarafindan yanlis bilinir wd40 yaglama isi yapmaz pasi kiri soker aynen draco'nun dedigi gibi makinenize elvada diyebilirsiniz aman dikkat...