merhaba 31 ekim 2011 bugun Eminonunden sniper (sp60) diye bir makina aldım. markası Effe sanırım.daha alalı 10 saat olmadı ama sanki sıkıntı yarattı bu makina. şöyleki makinanın kolu vidaları sıkı olmasına rağmen çevirdiğimde veya kolu cevirmeden sağa sola dişimizi ceker gibi oynattığımda aynı öyle oynamalar oluyor gibi... elimde kalmış gibi geliyor.(bu bircok makinada olan doğal bişeymi acaba.) Birde makaranın sarılı olduğu kısım kolu cevirdiğimde yukarı aşşağı iniyor diğer makinaların makaraları gibi ama bu makinada bu makaranın olduğu kısım sağa sola ufak oynamalarla gidip geliyor(daha doğurusu sabit sabit durmuyor kendi etrafında 2milimgidiyor geliyor) iyi monte edilmemiş yada bi problemi, eksikliği var gibi geliyor. bugunun fiyatıylada effe latex 300 metre 0.35 misinayla bu sp60 makinaya 100tl nakit ödedim. kazıklanma durumum nedir. bu aleti kullanmış yada tanıyan bilen deneyimi olan fikir sahibi olan kişiler makinada problem olduğunu veya olmadığını acıklayabilirseniz sevinirim. tşk.banghead
http://www.balikmarketim.com/?urun-35469-EFFE-SNIPER-60-MAKiNA-10-BiLYALI-OLTA-MAKiNESi.html makine burada 55 lira. 10-15 lira da misina olsa 65-70 eder. 100 lira çok fazla. Sen kendin söylüyorsun makinemin her tarafı bir başka oynuyor diye. Demek ki var bir sorun. Bence makineyi sana yardımcı olacak birine göster. Bu kıyıda avlanan biri olur ya da malzeme satan bir başka dükkan. Onlar sana makine problemli mi değil mi söylerler. Biz görmeden bir şey diyemeyiz. Ama söylediklerinden bir problem olduğu anlaşılıyor.
Bir ürün almışsınız ve adı markası var. bunu internette çok kolay bir şekilde aratıpp fiyatını bulabilirsiniz. Ayrıca aldığınız yere götürmeniz mantıklı bir hareket olur.