Merhaba Arkadaslar, Türkiyede ve Forumda yeniyim. Agustosun ikinci haftasi esimle 5 günlük Izmirden Antalyaya dogru cesitli yerlerde konaklicaz. Konakladigimiz herhangi bir yerde tekneyle baliga cikmak istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz varmi? Bu isi yapan tekneler varmi? O mevsimde ne tür av olabilir? Yardimlariniz icin tesekkürler
İzmir Antalya arası çeşitli yerlerde konaklıyacağız demişsiniz.Çeşitli yerlerde tekne bulup bulamıyacagına dair çeşitli cevaplar olabilir.Tutucagın balıklarda çeşitlidir Ama limanlarda koylarda balıkçılara tekne sahiplerine danışırsan elbet ilgilenicek bir tekneci cıkar karşına.Ondan yardım al .Ayriyetten bir kaçtane rapala alıp tekne arkasından sürütme dene.Sardelye yemli olarak kullan onu dene.Ufak balıklara tavuk eti dene."Tavuk etini güneşte kurutup deneki ignede uzun süre kalsın." Bide Sitede biraz gezinip sırtı avcılığı ve yemli levrek avcılığı konusunda bilgi topla bence.
Sagol Burak Kardes, dedigin dogru ama ben biraz daha organize hareket etmek istiyorum. Sonucta tatili tekne aramakla gecirmek istemiyorum. Yani is tesadüflere kalmasin. acaba diyorumki, böyle isleri yapan biri varsa o bögelerde, ben arasam ve randevulu hazir bi sekilde baliga gitsem, daha iyi olmazmi? Esimle gidicem ve esimin tatilini tekne aramakla zehir ederim, bence!!! tesekkürler