Ege, Akdeniz ve iç Anadolu Balık avı gezim! Henüz tarihini tam olarak kesinleştirmediğim, fakat Nisan ayının ikinci yarısı gibi, başta İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum, Antalya, Alanya, Mersin, Adana ve Ankara olmak üzere kısa bir seyahat düşünüyorum. Konunun içeriğinde (Alabalık, Turna) nehir, göl ve deniz avı, dost ziyareti ve sürpriz konular var. Bu gezide güzergâhım üzerindeki blog ve balıkçı arkadaşlarımla mümkün olursa kısa da olsa görüşmek veya avlanmak isterim. İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum ve Antalya’da, birer gece Alanya’da ise beş gece, Mersin’de günü birlik ve Adana ile Ankara’da birer gece kalmak istiyorum. Planımda yukarıda da bahsettiğim gibi balık avı önemli bir yer tutmaktadır. Bu gezide yapılacak balık avından kareleri, gezinin tamamını geniş çaplı kaleme almak istiyorum. Gerekirse kalacağım bir geceyi teknede, av evinde, balıkçı barakasında veya çadırda kalmak şartıyla, güzergâhım üzerindeki balıkçı arkadaşlarım ile hem tanışma, hem balık avı yaparak geçirebiliriz. Göl, nehir ve denizde kullanacağım olta takımı ve giyeceğim av kıyafeti için sponsor firmalara açığım. Gezi boyunca gerek resim, gerek yazılarımda bu sponsor firmanın logosu ve adı, katkıları; yazılarımda anlatılacaktır. Detayları konuşmak için bana özelden ulaşabilirler. Saygılarımla… Talip Girgin.